Το νέο trailer του Snake Eyes έχει Ninja, ξύλο και εκρήξεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε λίγες μέρες η πρεμιέρα της ταινίας στην Αμερική
20 Ιουλίου 2021 09:44
Το νέο trailer του Snake Eyes έχει Ninja, ξύλο και εκρήξεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Snake Eyes: G.I. Joe κάνει πρεμιέρα σε λίγα εικοσιτετράωρα από τώρα στα σινεμά της Αμερικής και η Paramount Pictures κυκλοφόρησε ακόμη ένα trailer για να «ψήσει» και τους πιο δύσπιστους. Σε σκηνοθεσία από τον Robert Schwentke και σενάριο από τον Evan Spiliotopoulos, πρόκειται για reboot του κλασσικού G.I Joe universe που ξεκίνησε το 2009 με το “G.I. Joe: The Rise of Cobra”.

H ταινία θα εξιστορεί πώς ο Snake Eyes έγινε ο τρομερός ninja και μετέπειτα βασικό μέλος της G.I. Joe. Καθώς, λοιπόν, εισέρχεται στην Arashikage clan βρίσκει σπίτι και την οικογένεια που ποτέ δεν είχε αλλά μαθαίνει και τις αρχαίες πολεμικές τέχνες και τους τρόπους των Arashikage.

Τον "Σιωπηλό Νίντζα" υποδύεται ο Henry Golding (The Gentlemen, Crazy Rich Asians) και απέναντί του παίζει η γνωστή "Τόκιο" του La Casa De Papel, κατά κόσμον γνωστή ως Úrsula Corberó στον ρόλο της "Baroness". Επίσης συμπρωταγωνιστούν οι: Andrew Koji (Warrior) as Storm Shadow, Samara Weaving (Ready or Not) ως Scarlett, Haruka Abe (Cruella) ως Akiko, Tahehiro Hira (Ace Attorney) ως Kenta και ο Iko Uwais (The Raid) ως Hard Master.

Το Snake Eyes: G.I. Joe Origins θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου στους κινηματογράφους των ΗΠΑ. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.