O Deadpool κάνει ντου στο MCU με τον πιο απίστευτο τρόπο - Τρολάρει και το Disney+ (BINTEO)

Ryan Reynolds μας είχε λείψει το meta χιούμορ σου
13 Ιουλίου 2021 21:33
O Deadpool κάνει ντου στο MCU με τον πιο απίστευτο τρόπο - Τρολάρει και το Disney+ (BINTEO)

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε την "επίσημη" εισαγωγή του Deadpool στο MCU να γίνεται με αυτόν τον τρόπο, αλλά και πάλι από τη στιγμή που η Disney είχε αγοράσει την Fox θα έπρεπε να το έχουμε στα εντελώς απίθανα-πιθανά σενάρια. Η πρώτη εμφάνιση του Deadpool του Ryan Reynolds ως ιδιοκτησία της Disney είναι γεγονός και έγινε μέσα από ένα reaction βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο Reynolds στο YouTube κανάλι του. 

Σε αυτό, ντυμένος ως Deadpool και έχοντας στο πλάι του τον...Korg από το Thor: Ragnarok, που τον υποδύεται ο Taika Waititi σχολιάζουν το trailer του "Free Guy". Πρόκειται για την νέα ταινία του Reynolds, σε παραγωγή της Fox, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, ύστερα από διαδοχικές αναβολές λόγω της πανδημίας. 

Στην περιγραφή του βίντεο κάνει και ένα λογοπαίγνιο με το ότι ο Deadpool είναι πλέον κομμάτι της Marvel Studios και του σύμπαντός της, καθώς αναφέρει "δύο μέλη του MCYouTube αντιδρούν στο επερχόμενο φιλμ Free Guy". 

Το meta χιούμορ του Reynolds μας είχε λείψει

Ακόμη πιο απίθανο γίνεται το σκηνικό εάν λάβετε υπόψη πως ο Reynolds πρωταγωνιστεί στο Free Guy, ενώ ο Waititi παίζει τον κακό στην ταινία και στο εν λόγω βίντεο εμφανίζονται με τους ρόλους τους από τις Marvel ταινίες. 

Ναι, αν ακόμη δεν το πιστεύετε πως το ποδαρικό του Deadpool στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios έγινε μέσα από ένα reaction video σε ένα trailer μιας "άσχετης" ταινίας, πιστέψτε το. Αν όχι πατήστε απλά play παρακάτω και απολαύστε τις καυστικές ατάκες που πιάνουν τον Benedict Cumberbatch και το MCU, μέχρι και το...Disney Plus στο στόμα του. 

Αυτό, ίσως και να αποτελεί ένα πρώτο δείγμα από το πώς θα εμφανίζεται και πώς θα μιλάει πλέον ο Ryan Reynolds ως Deadpool, με το λεξιλόγιό του να κινείται σε πιο PG-13 μονοπάτια, παρά σε R-rated