Thor 4:"Κανονικά δε θα έπρεπε να βγάζει νόημα" παραδέχεται ο Taika Waititi

Γιατί έκανε αυτή τη δήλωση ο σκηνοθέτης του "Thro: Love and Thunder";
13 Ιουλίου 2021 10:48
Thor 4:"Κανονικά δε θα έπρεπε να βγάζει νόημα" παραδέχεται ο Taika Waititi

Και θα αναρωτιέστε μετά το Thor: Ragnarok, πόσο πιο τρελό μπορεί να κάνει το sequel του ο Taika Waititi; H απάντηση που έδωσε σε αυτή την ερώτηση ο σκηνοθέτης του Thor: Love and Thunder ήταν αφοπλιστική. 

Μιλώντας στο Empire για το Thor 4, λίγο μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, ανέφερε πόσο σουρεαλιστικό ήταν για τον ίδιο πώς κατάφερε να την ολοκληρώσει και αστειεύτηκε με το γεγονός πως εάν πάρει κανείς τα βασικά στοιχεία της ταινίας τότε "δε θα έπρεπε να βγάζει νόημα":

Έχω κάνει μερικά θεοπάλαβα πράγματα στη ζωή μου... αλλά αυτή είναι η πιο τρελή ταινία που έχω κάνει ποτέ μου. Εάν γράψεις σε ένα χαρτί όλα τα στοιχεία της ταινίας, δε θα βγάζει νόημα. Είναι σχεδόν σα να μην έπρεπε να γυριστεί. Εάν έμπαινες σε ένα δωμάτιο και τους έλεγες "θέλω αυτό, αυτό και αυτό. -Ποιοι θα παίζουν; Αυτοί εδώ. -Πώς θα την ονομάσεις; 'Love and Thunder'. Δηλαδή παίζει να μην ξαναέβρισκες δουλειά κανονικά. Ίσως να μην βρω μετά από αυτό. 

Η φωτογραφία του Taika Waititi με τον Thor (Chris Hemsworth) στο τέλος των γυρισμάτων

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στις αρχές Ιουνίου

Ανάμεσα στο cast θα δούμε σαφώς τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor δηλαδή), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale θα υποδυθεί τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt και η Karen Gillan θα υποδυθούν τους Star-Lord και Nebula, χωρίς να αποκλείεται να εμφανιστούν και οι υπόλοιποι Guardians of the Galaxy

Το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαΐου του 2022.