Army of Thieves: Πρώτη ματιά στην prequel ταινία του Army of the Dead του Zack Snyder (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το ζόμπι σύμπαν του Snyder επεκτείνεται στο Netflix!
08 Ιουλίου 2021 16:28
Army of Thieves: Πρώτη ματιά στην prequel ταινία του Army of the Dead του Zack Snyder (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Είτε λατρέψατε, είτε μισήσατε, είτε βαρεθήκατε το "Army of the Dead" του Zack Snyder, έρχεται η prequel ταινία για να επεκτείνει το νέο κινηματογραφικό σύμπαν του Netflix. Για αυτό μέσα από τα social κανάλια του Netflix δόθηκε η πρώτη ματιά στο "Army of Thieves" όπως θα ονομάζεται, υπό τη μορφή φωτογραφιών και απ' ότι φαίνεται απομακρύνεται από τα αιμοβόρα ζόμπι του Λας Βέγκας και επικεντρώνεται στον -αγαπημένο του κοινού- Ludwig Dieter, που τον υποδύεται ο Matthias Schweighöfer. 

Στο cast του "Στρατού των Ληστών" συναντάμε επίσης τους: Nathalie Emmanuel (Fast & Furious 9, Game of Thrones), Ruby O. FeeGuz Khan, και Jonathan Cohen, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο ίδιος ο Schweighöfer. 

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

Όπως αναφέρει η σύνοψη:

Σε αυτό το prequel του Zack Snyder's Army of the Dead, ένας ταμίας τραπέζης σε μια μικρή πόλη παρασύρεται σε μια επική περιπέτεια όταν μια μυστηριώδης γυναίκα τον στρατολογεί σε μια συμμορία, η οποία απαρτίζεται από τους χειρότερους και πιο καταζητούμενους εγκληματίες της Interpol. Σκοπός τους, να ληστέψουν ένα σωρό από αδιάρρηκτα θησαυροφυλάκια σε όλη την Ευρώπη. 

Ακόμη, το Army of Thieves δεν έχει επίσημη ημερομηνία αλλά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο χειμώνα αποκλειστικά στο Netflix.