The Suicide Squad: Η Margot Robbie κάνει τα δικά της stunts και το απολαμβάνει

Ωστόσο, της έχει προκαλέσει διάφορα προβλήματα
05 Ιουλίου 2021 19:33
The Suicide Squad: Η Margot Robbie κάνει τα δικά της stunts και το απολαμβάνει

Την Margot Robbie θα τη δούμε τον ερχόμενο Αύγουστο στο The Suicide Squad ως Harley Quinn για 3η φορά μετά τα "Suicide Squad" και "Birds of Prey". Η 31χρονη Αυστραλιανή ηθοποιός περηφανεύεται πως κάνει τα δικά της stunts στις ταινίες και το ίδιο σαφώς έκανε και στο πολυαναμενόμενο reboot/sequel που σκηνοθετεί ο James Gunn. Ωστόσο, παραδέχεται πως αυτή η επιμονή της, το να δουλεύει σκληρά κάνοντας τις επικίνδυνες σκηνές της έχει σοβαρές επιπτώσεις στο σώμα της. 

"Το σώμα μου νομίζει ότι βρίσκεται σε εμπόλεμη ζώνη"

Όπως αποκαλύπτει στη νέα της συνέντευξη στο βρετανικό Vogue, η πρωταγωνίστρια του Wolf of Wall Street αποκάλυψε πως όταν γύριζε το Bombshell το 2019 είχε κρίσεις άγχους, αλλά εκεί όπου ζορίστηκε περισσότερο ήταν μετά τo Birds of Prey και τη δεύτερη Suicide Squad ταινία:

Σκάνε γύρω σου εκρήξεις και ακούγονται πυροβολισμοί. Και παρόλο που είναι άσφαιρα, το σώμα σου αρχίζει και αντιδρά σε αυτά σα να ήταν αληθινά, έτσι η αδρεναλίνη σου χτυπάει κόκκινο. Με επηρέασε μέχρι και στον ύπνο επειδή, το σώμα μου νομίζει πως βρίσκεται σε εμπόλεμη ζώνη. 

Παρά τις δυσκολίες, τις κρίσεις άγχους και όλη αυτή την επίπονη διαδικασία παραδέχεται πως τις απολαμβάνει:

Σε αυτές τις σκηνές όπου όλα εκρήγνυνται γύρω σου και εσύ απλά προλαβαίνεις να κάνεις τα πάντα στο τσακ έχουν πολύ μα πάρα πολύ πλάκα. 

Η ίδια της πιστεύει πως υπάρχει χώρος για τις γυναίκες να πιάσουν ένα σημαντικό ποσοστό στις ταινίες δράσεις, μιας και λατρεύει τα κασκαντεριλίκια και το είδος:

Και από επαγγελματικής άποψης, είναι δουλειές με υψηλούς μισθούς. Οπότε θέλω να δείξω τη στήριξή μου για τις γυναίκες που γράφουν μεγάλες blockbuster ταινίες δράσεις. Να πως επίσης πως η εντύπωση πως οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται για δράση είναι γελοίες. 

Το απίθανο ανσάμπλ cast περιλαμβάνει ονόματα όπως: Idris Elba ως Bloodsport, Michael Rooker ως Savant, τον Peacemaker του John Cena, David Dastmalchian ως Polka Dot Man, Sylvester Stallone ως King Shark, Pete Davidson ως Blackguard, Sean Gunn ως Weasel, Mayling NG ως Mongal και Peter Capaldi ως Thinker, Margot Robbie ως Harley Quinn, Viola Davis ως Amanda Waller, ο Joel Kinnaman ως Rick Flag, Daniela Melchior ως Ratcatcher 2, τον Nathan Fillion ως TDK, τον David Dastmalchian ως Polka-Dot Man, και τον Jai Courtney ως Captain Boomerang. 

Πότε κάνει πρεμιέρα η ταινία;

Το The Suicide Squad αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου στις ΗΠΑ (σε κινηματογράφους και HBO Max), ενώ στην Ελλάδα θα προβάλλεται από τις 19 Αυγούστου 2021