Νέο trailer για το Fear Street: Part 2 με 80's τρόμο, δολοφόνο και μια κατασκήνωση

Την Παρασκευή η πρεμιέρα του 2ου μέρους
05 Ιουλίου 2021 18:03
Νέο trailer για το Fear Street: Part 2 με 80's τρόμο, δολοφόνο και μια κατασκήνωση

Το Netflix συνεχίζει να προμοτάρει τις τελευταίες ημέρες την τριλογία του Fear Street και αυτή τη φορά έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer για το Fear Street Part 2:1978. Η 2η ταινία θρίλερ έρχεται αυτήν την Παρασκευή στις οθόνες σας με έντονο 80’s άρωμα, έναν δολοφόνο και μία κατασκήνωση που γίνεται το έλα να δεις.

Η σύνοψη του Netflix για την πλοκή του 2ου μέρους αναφέρει:

Shadyside, 1978. Το σχολείο έκλεισε για καλοκαίρι και η κατασκήνωση του Nightwing ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Όταν όμως ένας ακόμα κάτοικος του Shadyside κυριεύεται από μια μανία να σκοτώνει, η διασκέδαση κάτω από τον ήλιο μετατρέπεται σε έναν φρικιαστικό αγώνα επιβίωσης.

Πότε θα κάνουν πρεμιέρα τα τρία κεφάλαια του "Fear Street" στο Netflix;

Fear Street: Part Two στις 9 Ιουλίου

Fear Street: Part Three στις 16 Ιουλίου.

Κάθε χρονολογία και διαφορετικό cast

Το cast του Fear Street Part Three: 1966 περιλαμβάνει τους Kiana Madeira, Ashley Zukerman, Gillian Jacobs, Olivia Welch, Benjamin Flores Jr., Darrell Britt-Gibson, Fred Hechinger, Julia Rehwald, Sadie Sink, Emily Rudd, McCabe Slye, Jordana Spiro, και Jordyn DiNatale. Αυτό του Fear Street Part Two: 1978, πέραν των Sink, Rudd, Slye, Jacobs, Madeira, Jacobs, DiNatale, και Spiro, περιλαμβάνει τους Ryan Simpkins, Ted Sutherland, και Chiara Aurelia.

Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για την πρώτη ταινία, η οποία κυκλοφόρησε στην υπηρεσία την προηγούμενη Παρασκευή. Για περισσότερα σχετικά με την τριλογία του Netflix παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.