Τα δύο νέα trailers του “Jungle Cruise” μάς συστήνουν το μαγικό κόσμο της Disney

Τέλος του μήνα η πρεμιέρα της ταινίας των Dwayne Johnson και Emily Blunt
01 Ιουλίου 2021 09:17
Τα δύο νέα trailers του “Jungle Cruise” μάς συστήνουν το μαγικό κόσμο της Disney

Η Disney έδωσε στο φως της δημοσιότητας δύο νέα trailers από την επερχόμενο ταινία, Jungle Cruise, με πρωταγωνιστές τους Dwayne Johnson και Emily Blunt. Το φιλμ είναι βασισμένο στο ομώνυμο ατραξιόν-πάρκο της Disneyland και υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε ένα μαγικό κόσμο που έχει σκηνοθετήσει ο Jaume Collet-Serra του Orphan.

Μάλιστα, όπως μάθαμε πρόσφατα, στο soundtrack του Jungle Cruise θα ακούσουμε και τους Metallica, μιας και το αποκάλυψε ο drummer τους, o Lars Ulrich, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τα δύο νέα βίντεο εκτός από τον κόσμο, μας συστήνουν και τους χαρακτήρες των πρωταγωνιστών, Skipper Frank και Dr. Lily Houghton, σε ένα κωμικό σκηνικό στον Αμαζόνιο.

Στην πλοκή θα δούμε τους ‘Lily Houghton’ (Blunt) και τον αδερφό της, ‘McGregor’ (Jack Whitehall), να αναζητούν ένα μαγικό βότανο στον Αμαζόνιο, το λεγόμενο «Δέντρο της Ζωής», του οποίου οι θεραπευτικές ικανότητες θα αλλάξουν την ιατρική μια για πάντα. Χρειάζονται όμως έναν ικανό καπετάνιο για να διασχίσουν τον ποταμό του Αμαζονίου και πέφτουν πάνω στον "Frank Wolff" (Johnson). Όμως τέρατα, άγρια ζώα, παγίδες και ένα σωρό ανταγωνιστές θα βρεθούν στο διάβα τους, καθώς έχουν στόχο να φτάσουν εκεί πρώτοι.

Μαζί τους στο cast συμμετέχουν οι: Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Jesse Plemons, και ο Paul Giamatti.

Το Jungle Cruise αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουλίου στους κινηματογράφους παγκοσμίως και στο Disney Plus (Premier Access με έξτρα χρέωση) όπου υποστηρίζεται. Δείτε τα νέα trailers παρακάτω.