Knives Out 2: O Ethan Hawke μπήκε σφήνα και κάνει την έκπληξη στα γυρίσματα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στις Σπέτσες
30 Ιουνίου 2021 09:23
Knives Out 2: O Ethan Hawke μπήκε σφήνα και κάνει την έκπληξη στα γυρίσματα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Από τη Δευτέρα που άρχισαν τα γυρίσματα του Knives Out 2, το ενδιαφέρον και τα φώτα του Χόλιγουντ έχουν στραφεί στη χώρα μας, μιας και αποτελεί μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2022, εκτός του γεγονότος ότι παίζουν...ένα σωρό αστέρες του Χόλιγουντ. Μια έκπληξη επιφύλασσαν, όμως, οι νέες φωτογραφίες από το πλατό της ταινίας του Rian Johnson, που γυρίζεται στις Σπέτσες αυτές τις μέρες. 

Τι κάνει ο Ethan Hawke με τον Bautista; 

Στις φωτογραφίες απαθανατίστηκε ο τέσσερις φορές υποψήφιος για Όσκαρ, Ethan Hawke, ο οποίος αποτελεί τη νεότερη και πιο μυστική από όλες προσθήκη του ήδη τιγκαρισμένου cast ηθοποιών. Όπως θα δείτε από τις πρώτες σκηνές που γυρίστηκαν ο χαρακτήρας του Hawke φαίνεται να απειλεί τον Dave Bautista και την 23χρονη ηθοποιό Madeline Cline, με ένα όπλο, την οποία είδαμε στο Outer Banks και σύντομα θα παίξει και στην 4η σεζόν του Stranger Things

Ακόμη, δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο Ethan Hawke υποδυθεί κάποιον σημαντικό ή μικρό ρόλο, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή του κρατούνταν κάτω από άκρα μυστικότητα. 

Ο Hawke δεν είναι η μόνη προσθήκη στο cast του Knives Out 2, καθώς και η Jada Pinkett Smith (The Matrix 4) ανακοινώθηκε πως θα εμφανιστεί στην "whodunit" ταινία. 

Ντάνιελ Κρεγκ, Κέιτ Χάντσον και Κάθριν Χαν στις πρώτες εικόνες

Πέραν των προαναφερθέντων ονομάτων απαθανατίστηκαν και ο Daniel Craig, μαζί με τις Kate Hudson και Kathryn Hahn, με τις ενδυματολογικές επιλογές να είναι ξεχωριστές και σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα:

Με τη σειρά της η Kathryn Hahn, που πρόσφατα απολαύσαμε ως Agatha στο WandaVision της Marvel Studios, τράβηξε μια σέλφι μαζί με την Kate Hudson σε μια χαλαρή στιγμή εκτός πλατό. 

Το Knives Out 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσω του Netflix εντός του 2022. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την υπερπαραγωγή που γυρίζεται στην Ελλάδα μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.