Fear Street Part 1: 1994 - Μάγισσες και φόνοι στο νέο trailer της horror τριλογίας

Το πρώτο κεφάλαιο κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουλίου στο Netflix
28 Ιουνίου 2021 18:24
Fear Street Part 1: 1994 - Μάγισσες και φόνοι στο νέο trailer της horror τριλογίας

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο επίσημο trailer για το Fear Street Part 1: 1994, που θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία αυτήν την Παρασκευή. Μάλιστα, το trailer αυτό βγάζει αρκετά vibes από εφηβικό pulp horror ύφος ταινίας των '80s και οι ήχοι του "More Human Than Human" των White Zombie ταιριάζει γάντι.

Όσοι δε γνωρίζετε, για τρεις εβδομάδες, τα διάσημα νεανικά βιβλία τρόμου του R.L. Stine (Ανατριχίλες) θα ζωντανέψουν στις οθόνες σας μέσα από τρεις ταινίες, που θα κυκλοφορεί μία κάθε εβδομάδα. 

Η πλοκή των Fear Street

Το 1994, μια παρέα ανακαλύπτει ότι συμβαίνουν τρομακτικά γεγονότα που στοιχειώνουν την πόλη του Shadyside εδώ και πάνω από 300 χρόνια. Μαθαίνουν ότι δεν είναι η πρώτη γενιά εφήβων που αντιμετώπισε ένα τέτοιο κακό και θα πρέπει να ψάξουν στο παρελθόν για να το εξοντώσουν, διότι αυτοί είναι «οι επόμενοι στόχοι». Ο εφιάλτης θα ζωντανέψει μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix, σε τρία μέρη τα οποία θα λαμβάνουν χώρα σε τρεις διαφορετικές περιόδους. Έτσι, το Μέρος 1ο θα λαμβάνει χώρα στο 1994, το Μέρος 2ο στο 1978 και το Μέρος 3ο στο 1666.

Κάθε χρονολογία και διαφορετικό cast

Αρχικά στο Fear Street Part One: 1994 θα πρωταγωνιστήσουν οι Kiana Madeira, Olivia Welch, Benjamin Flores Jr., Julia Rehwald, Jordana Spiro, Jordyn DiNatale, Fred Hechinger, και Ashley Zukerman, μαζί με τους Maya Hawke και Darrell Britt-Gibson.

Έπειτα το cast του Fear Street Part Three: 1966 περιλαμβάνει τους Kiana MadeiraAshley ZukermanGillian JacobsOlivia WelchBenjamin Flores Jr.Darrell Britt-GibsonFred HechingerJulia RehwaldSadie SinkEmily RuddMcCabe SlyeJordana Spiro, και Jordyn DiNatale. Και τέλος αυτό του Fear Street Part Two: 1978, πέραν των Sink, Rudd, Slye, Jacobs, Madeira, Jacobs, DiNatale, και Spiro, περιλαμβάνει τους Ryan SimpkinsTed Sutherland, και Chiara Aurelia

Πότε θα κάνουν πρεμιέρα τα τρία κεφάλαια του "Fear Street" στο Netflix;

Fear Street: Part One στις 2 Ιουλίου

Fear Street: Part Two στις 9 Ιουλίου 

Fear Street: Part Three στις 16 Ιουλίου.