The Forever Purge: Χαμός θα γίνει στο μεγάλο φινάλε των “Purge” (ΦΩΤΟ)

Τον Ιούλιο θα «πέσει η αυλαία» του franchise
24 Ιουνίου 2021 09:45
The Forever Purge: Χαμός θα γίνει στο μεγάλο φινάλε των “Purge” (ΦΩΤΟ)

Το μεγάλο franchise του “Purge” θα ολοκληρωθεί με το 5ο κεφάλαιο του “The Forever Purge”, μέσα στον Ιούλιο και πλέον στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες εικόνες από την ταινία, που μας προετοιμάζει για κάτι μεγάλο.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Everardo Gout, με την πλοκή να φεύγει λίγο από αυτά που μας έχει συνηθίσει το franchise, αφού θα παρακολουθήσουμε μια ιστορία Λατίνων και Αμερικανών, με κεντρικούς χαρακτήρες αυτή τη φορά τους Adela και Juan.

Πέρυσι είχε γίνει γνωστό ότι το The Forever Purge θα μετακόμιζε «το Purge από το συνηθισμένο σκηνικό της πόλης, ενώ θα συνέχιζε να ασχολείται με κοινωνικά, ταξικά και φυλετικά θέματα με τον τρόπο που το έκαναν οι προηγούμενες ταινίες».

Το νέο κεφάλαιο θα επικεντρωθεί στους Adela και Juan

 Έτσι, μάθαμε, ότι η πλοκή θα λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του The Purge: Election Year και θα επικεντρωθεί στους Adela (Ana de la Reguera) και Juan (Tenoch Huerta), που βρίσκουν τους εαυτούς τους σε ένα ράντσο στο Τέξας, φευγάτοι από ένα καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικό. Τα πράγματα βέβαια θα πάνε στραβά όταν μια ομάδα ανθρώπων αποφασίζει να συνεχίσει το “Purge” και να παραβιάσει όλους τους νόμους.

Δείτε τις νέες εικόνες παρακάτω:

 Το The Forever Purge αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουλίου 2021. Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: