The Suicide Squad: Το νέο trailer "διέρρευσε" και είναι το πιο παλαβό όλων!

Από το πανέμορφο μυαλό του James Gunn τον Αύγουστο φτάνει στις αίθουσες
22 Ιουνίου 2021 19:35
The Suicide Squad: Το νέο trailer "διέρρευσε" και είναι το πιο παλαβό όλων!

Κέφια, εξυπνάδα και πονηριά είχε η μάρκετινγκ ομάδα της Warner Bros. καθώς το νέο trailer του The Suicide Squad έπαιζε σαν pre-roll διαφήμιση σε διάφορα YouTube βίντεο, σπέρνοντας πανικό στους DC fans, οι οποίοι κυνηγούσαν σα μανιακοί να πετύχουν τη διαφήμιση.

Λίγο αργότερα το cast του reboot/sequel φιλμ άρχισε να... διαρρέει" το trailer με επικές στιχομυθίες μεταξύ του σκηνοθέτη, James Gunn, και των ηθοποιών στο Twitter.

Μετά από δύο γεμάτα trailers, το ένα R-rated και το άλλο πιο χιουμοριστικό, το νεότερο που θα δείτε παρακάτω, είναι το πιο παλαβό όλων. Και φυσικά αποκαλύπτει μερικές πτυχές της ιστορίας που δεν γνωρίζαμε όπως π.χ. ότι ο Bloodsport πυροβόλησε τον Superman με σφαίρα Κρυπτονίτη στέλνοντάς τον στο χειρουργείο ή ότι ο Weasel είναι μια "άκακη" ανθρωπόμορφη νυφίτσα που έχει φάει 27 παιδιά. Η Amanda Waller εδώ τους αποκαλύπτει τον στόχο τους, τον Project Starfish ή αλλιώς Starro, όπως είναι γνωστός από τα comics, με τον οποίο μάλιστα ο King Shark του Sylvester Stallone έχει ένα ενδιαφέρον τετ-α-τετ. 

Το απίθανο ανσάμπλ cast περιλαμβάνει ονόματα όπως: Idris Elba ως Bloodsport, Michael Rooker ως Savant, τον Peacemaker του John Cena, David Dastmalchian ως Polka Dot Man, Sylvester Stallone ως King Shark, Pete Davidson ως Blackguard, Sean Gunn ως Weasel, Mayling NG ως Mongal και Peter Capaldi ως Thinker, Margot Robbie ως Harley Quinn, Viola Davis ως Amanda Waller, ο Joel Kinnaman ως Rick Flag, Daniela Melchior ως Ratcatcher 2, τον Nathan Fillion ως TDK, τον David Dastmalchian ως Polka-Dot Man, και τον Jai Courtney ως Captain Boomerang. 

Αυτές είναι οι νέες φωτογραφίες από το Suicide Squad 2

The SUICIDE SQUAD New Photos

Πότε κάνει πρεμιέρα η ταινία;

Το The Suicide Squad αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου στις ΗΠΑ (σε κινηματογράφους και HBO Max), ενώ στην Ελλάδα θα προβάλλεται από τις 19 Αυγούστου 2021