The Flash: Ο Michael Keaton επιστρέφει ως Bruce Wayne σχεδόν 30 χρόνια μετά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα με Supergirl, Barry Allen και Iris West
22 Ιουνίου 2021 12:06
The Flash: Ο Michael Keaton επιστρέφει ως Bruce Wayne σχεδόν 30 χρόνια μετά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα γυρίσματα του The Flash συνεχίζονται αυτές τις μέρες στο Λονδίνο και οι παπαράτσι φυσικά δεν έχασαν ευκαιρία να στηθούν στις επάλξεις και να απαθανατίσουν κάθε στιγμή. Τουλάχιστον, έτσι εμείς παίρνουμε μερικές κλεφτές και πρώτες ματιές στο τι ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Andy Muschietti με τον Flash του Ezra Miller. 

Ο Michael Keaton επιστρέφει ως Bruce Wayne σχεδόν 30 χρόνια μετά!

Οι φωτογραφίες επικεντρώνονται φυσικά στο γεγονός πως βλέπουμε τον βραβευμένο με Όσκαρ Michael Keaton να επιστρέφει στο ρόλο του Bruce Wayne σχεδόν 30 χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στο ρόλο στο "Batman Returns" του Tim Burton. Όπως θα δείτε ταίριαξαν και και την κόμμωσή του από τις παλιές ταινίες, ωστόσο αφήνει και ένα vibe από το Batman Beyond, εκεί όπου είδαμε έναν γερασμένο Bruce να μαθητεύει έναν νέο Batman. Θα μπορούσε να υπάρξει τέτοιο storyline στην ταινία; Με το multiverse όλα επιτρέπονται. 

Ο Barry Allen, το δαχτυλίδι του Flash και η Iris

Άλλες φωτογραφίες απαθανάτισαν μερικές σκηνές που γύρισε ο Ezra Miller ως Barry Allen με το έταιρον ήμισυ την Iris West της Kiersey Clemons: 

Το highlight όμως είναι το δαχτυλίδι του Flash που αποτελεί μια κλασική πινελιά παρμένη από τα comics και επιτρέπει στον Barry να αποθηκεύει εκεί τη στολή του. 

Πρώτη ματιά στην Supergirl της Sasha Calle

Για πρώτη φορά βλέπουμε την Sasha Calle στο ρόλο της κινηματογραφικής Supergirl του DCEU που θα εμφανιστεί στην ταινία "The Flash", μαζί με την στολή της που βγάζει αρκετά "Man of Steel" και "BvS" vibes. Οι πιο μυημένοι της DC λένε πως πρόκειται πιθανότατα για την Lara Lane Kent βερσιόν της χαρακτήρος παρά την Kara Zor-El. 

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει η Christina Hodson που ανέλαβε το "Birds of Prey", ενώ τη μουσική ανέλαβε ο Benjamin Wallfisch που έχει μπόλικη εμπειρία από το σύμπαν της DC. 

To The Flash είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου 2022