Έφυγε από τη ζωή η Lisa Banes, γνωστή από τα "Gone Girl" και "Cocktail"

Θύμα θανατηφόρου τροχαίου στα 65 της χρόνια
16 Ιουνίου 2021 08:49
Έφυγε από τη ζωή η Lisa Banes, γνωστή από τα "Gone Girl" και "Cocktail"

Η Lisa Banes πέθανε σε ηλικία 65 ετών, όπως μαθαίνουμε από το Deadline, έχοντας υποκύψει στα σοβαρά τραύματα που υπέστη όταν πριν από 10 ημέρες υπήρξε θύμα τροχαίου στη Νέα Υόρκη. Το ρεπορτάζ της υπόθεσης αναφέρει πως η Banes χτυπήθηκε την ώρα που περνούσε από τη διάβαση από ένα μηχανάκι, το οποίο αγνόησε τον κόκκινο σηματοδότη και μάλιστα την παράτησε στη μέση του δρόμου. 

Λέγεται ότι πήγαινε να συναντήσει τη σύζυγό της για φαγητό εκείνη την ώρα και παρόλο που διαμένει μόνιμα στο Los Angeles, βρέθηκε στη Ν. Υόρκη για τις ανάγκες ενός θεατρικού ρόλου. Προς το παρόν δεν υπήρξε καμία σύλληψη από την αστυνομία, καθώς ο οδηγός αναζητείται ακόμα. 

Η Λίζα Μπέινς συμμετείχε σε δεκάδες σειρές όπως το "One Life to Live", "China Beach", "Nashville", "Star Trek: Deep Space Nine" και το "The Orville", ενώ κινηματογραφικά μερικά από τα highlights της ήταν το "Cocktail" του 1988 όπου υποδύθηκε την ερωμένη του Tom Cruise και στο "Gone Girl" του 2014 σε σκηνοθεσία David Fincher, όπου έπαιξε τη μητέρα της αγνοούμενης Rosamund Pike. 

Το τελευταίο αντίο έδωσαν αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί και συνεργάτες της Banes μέσα από το Twitter όπως ο Seth MacFarlane και ο Kevin Conroy.

 

Tags: