Sweet Tooth: Πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος σε ένα πραγματικό υβρίδιο ανθρώπου; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το κοινωνικό πείραμα του Netflix που κάνει το γύρο του ίντερνετ
14 Ιουνίου 2021 12:16
Sweet Tooth: Πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος σε ένα πραγματικό υβρίδιο ανθρώπου; (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τη στιγμή που το Sweet Tooth κυκλοφόρησε στο Netflix έχει μαγέψει όσους το παρακολούθησαν με το παραμυθένιο του ύφος, αλλά και τα άκρως επίκαιρα θέματα που θίγει. Την άποψή μας για το Sweet Tooth θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

Η σειρά παραγωγής του Robert Downey Jr. και της Warner Bros., ενσωματώνει στην πλοκή της το concept των υβρίδιων ανθρώπων, οι οποίοι στον κόσμου του Sweet Tooth αντιμετωπίζονται με περιφρόνηση από την υπόλοιπη κοινωνία και ζουν στο περιθώριο. 

Πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος εάν έβλεπε ένα άνθρωπο υβρίδιο;

Σε αυτή την ερώτηση θέλησε να δώσει απάντηση το Netflix, το οποίο έκανε ένα promotional βίντεο για τη σειρά και ταυτόχρονα ένα πολύ ενδιαφέρον κοινωνικό πείραμα.

Μια από τις animatronics κούκλες της σειράς, ο Όσκαρ, ένα υβρίδιο ανθρώπου κουκουβάγιας βγήκε για βόλτα κανονικά με τη μαμά του. Η κάμερα κατέγραψε τις αντιδράσεις του κόσμου που το παρατηρούσαν είτε με απορία, είτε σοκαρισμένοι, είτε με δέος και το μόνο σίγουρο είναι πως έστρεψε τα βλέμματα όλων των περαστικών. 

Θα ήταν τώρα ο κόσμος έτοιμος να δεχθεί στη κοινωνία τα υβρίδια; Η απάντηση -κατά κάποιον τρόπο- στο βίντεο του Netflix παρακάτω.