Space Jam 2: Στο νέο trailer, Tune Squad και LeBron James τα παίζουν όλα για όλα

Τα διαστημικά καλάθια επιστρέφουν τον Ιούλιο
09 Ιουνίου 2021 20:12
Space Jam 2: Στο νέο trailer, Tune Squad και LeBron James τα παίζουν όλα για όλα

Απομένει ένας μήνας για την πρεμιέρα του Space Jam: A New Legacy και η Warner Bros. έδωσε στη κυκλοφορία το δεύτερο επίσημο trailer. Στο πολυαναμενόμενο sequel τη θέση του Michael Jordan από τα πρώτα "Διαστημικά Καλάθια" παίρνει ο αστέρας των LA Lakers, LeBron James, ο οποίος θα προσπαθήσει να σώσει το γιο του, τον οποίο παγίδεψε μια τεχνητή νοημοσύνη σε μια εικονική πραγματικότητα, η οποία περιέχει όλους τους χαρακτήρες και τους κόσμους της Warner. 

Μέσα σε αυτή την εικονική πραγματικότητα, κυρίαρχος είναι ο Don Cheadle, ο οποίος του θέτει έναν όρο για την επιστροφή του γιο του: να νικήσει σε έναν επικό αγώνα μπάσκετ. Έτσι, η Tune Squad επανενώνεται 25 χρόνια μετά για να παίξουν το πιο επικίνδυνο και κρίσιμο αγώνα τους ενάντια στην Goon Squad.

Θα πρέπει να καταστρώσουν ένα σχέδιο σαν...ομάδα για να πάρουν αυτό που θέλουν και είμαστε σίγουροι πως τα εμπόδια δε θα σταματήσουν μόνο στην ασυνενοησία τους. Για ένα ακόμη trailer θα απολαύσετε δεκάδες ακόμη easter eggs με cameos από τα Ανιμάνιακς, τον King-Kong, τον Joker του Jack Nicholson, τον Batman και τον Robin από τα '60s, τον Mr. Freeze, τον Penguin του Danny DeVito, τον Harry Potter ακόμη και τους...Thundercats!

Τη σκηνοθεσία του Space Jam 2 έχει αναλάβει ο Malcolm D. Lee και στο cast επίσης συναντάμε τους: Khris Davis, Sonequa Martin-Green, Cedric Joe, Jeff Bergman, Eric Bauza, και τη Zendaya. Λέγεται ότι θα εμφανιστούν κι άλλοι αστέρες του NBA όπως οι Damian Lillard, Anthony Davis, Chris Paul, Klay Thompson καθώς και του WNBA όπως η Diana Taurasi. 

Πότε θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα;

Το Space Jam: A New Legacy (Διαστημικά Καλάθια: Η Νέα Γενιά) θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου 2021 στις ελληνικές αίθουσες.