Το νέο κλιπ του “Luca” της Pixar μάς συστήνει τους μικρούς ήρωες της ταινίας

Μέσα στον Ιούνιο η μεγάλη πρεμιέρα
07 Ιουνίου 2021 11:22
Το νέο κλιπ του “Luca” της Pixar μάς συστήνει τους μικρούς ήρωες της ταινίας

H Pixar ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη πρεμιέρα του “Luca” που θέλει να φέρει το ιταλικό καλοκαίρι στις οθόνες σας μέσα στον Ιούνιο. Η εταιρία φαίνεται πως έχει επενδύσει πολύ πάνω σε αυτό το project, το οποίο έρχεται με έντονο άρωμα από “Call Me By Your Name”.

Τώρα, κυκλοφόρησε ένα νέο κλιπ, καθώς και ένα featurette ελέω της κυκλοφορίας της ταινίας που παρουσιάζει τα θαλάσσια τέρατα-πρωταγωνιστές που προκαλούν χάος στη μικρή πόλη της Ιταλίας, καθώς και τον κόσμο του Luca. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο Luca πρωταγωνιστούν οι Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Maya Rudolph και Jim Gaffigan, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ιταλός, Enrico Casarosa.

Δείτε τις νέες αφίσες της ταινίας:

Με άρωμα “Call Me By Your Name”

Το Luca θα μας πει μια ιστορία στην ιταλική Ριβιέρα, όπου ο Luca θα ζήσει ένα ονειρικό καλοκαίρι γεμάτο παγωτό, ιταλικά σπαγγέτι και ατελείωτες βόλτες στα απίθανα σοκάκια της πόλης. Ώσπου βέβαια να γνωρίσει έναν φίλο του, τον Alberto, όπου έρχεται στο φως ότι τελικά και οι δύο είναι θαλάσσια τέρατα από έναν άλλο κόσμο ακριβώς κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Το Luca αναμένεται να κυκλοφορήσει για τους συνδρομητές του Disney+ ταυτόχρονα με τις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Ιουνίου 2021.

Πρεμιέρα στα ελληνικά θερινά σινεμά στις 17 Ιουνίου.

Δείτε το νέο κλιπ παρακάτω.