Creed 3: O Jonathan Majors εναντίον του Michael B. Jordan

Βρέθηκε ο αντίπαλος του Adonis Creed
03 Ιουνίου 2021 10:42
Creed 3: O Jonathan Majors εναντίον του Michael B. Jordan

Ο Michael B. Jordan ετοιμάζεται να επιστρέψει ως Adonis Creed στο Creed 3, το οποίο θα αποτελέσει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ωστόσο μέχρι τώρα δεν ξέραμε ποιον αντίπαλο θα έχει στο ρινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, η MGM και ο Jordan βρήκαν τον αντίπαλο του "Donnie" Creed στο πρόσωπο του Jonathan Majors και μένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να κλειδώσει η συμμετοχή του στην ταινία. 

Michael B. Jordan εναντίον Jonathan Majors στο ρινγκ του Creed III

Πρόκειται για τον ηθοποιό που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του στη σειρά "Lovecraft Country" του HBO, η οποία λατρεύτηκε από την πρώτη κιόλας σεζόν της από κοινό και κριτικούς. Πρόσφατα τον είδαμε επίσης στο "Da 5 Bloods" του Netflix σε σκηνοθεσία Spike Lee. Αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο Ant-Man and the Wasp: Quantumania στο ρόλο του μεγάλου κακού, Kang the Conqueror, ενώ θα παίξει στο πλάι του Idris Elba και στο δραματικό γουέστερν του Jeymes Samuel, "The Harder They Fall" για το Netflix. 

Για πρώτη φορά χωρίς Sylvester Stallone

Ο Sylvester Stallone που ενσάρκωσε τον "Rocky", δε θα συμμετέχει για πρώτη φορά στο franchise που ο ίδιος δημιούργησε. Τον περασμένο Απρίλιο η είδηση επιβεβαιώθηκε από το Hollywood Reporter και ουσιαστικά το τελευταίο αντίο του Stallone στον θρυλικό πυγμάχο ήταν αυτό που είδαμε στο Creed II. 

Τα γυρίσματα του Creed 3 αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του 2021.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Creed III μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com