Ταινία Borderlands: Πρώτη ματιά -σχεδόν- από την Lilith της Cate Blanchett

Η teaser φωτογραφία που ανέβασε η Jamie Lee Curtis
02 Ιουνίου 2021 10:14
Ταινία Borderlands: Πρώτη ματιά -σχεδόν- από την Lilith της Cate Blanchett

Την πρώτη -σχεδόν- κλεφτή ματιά στην ταινία Borderlands έδωσε η Jamie Lee Curtis μέσα από τον Instagram λογαριασμό της.

Στη φωτογραφία που ανήρτησε η 62χρονη ηθοποιός που θα υποδύεται την Dr. Patricia Tannis, φαίνεται η Lilith της Cate Blanchett, χωρίς όμως να διακρίνεται πλήρως η μεταμόρφωσή της, παρά μόνο η σιλουέτα:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie)

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που αποκαλύπτει μόνο της σιλουέτα της Blanchett αφήνει στη φαντασία των fans την εντύπωση πως θα είναι αρκετά πιστή στην βερσιόν του βιντεοπαιχνιδιού. Μάλιστα, η Curtis έκανε tease πως την επόμενη εβδομάδα θα μας δείξει και τον Roland του Kevin Hart

Ίσως την επόμενη εβδομάδα, εάν είστε καλά παιδιά και τους ενημερώσω πως θέλετε περισσότερα και δεν με απολύσουν που το ανέβασα αυτό, θα ανεβάσω φωτογραφίες από τον Roland, την Tiny Tina (Ariana Greenblatt), τον Krieg (Florian Munteanu), τον Claptrap (Jack Black) και την αυτού εξοχότης μου, την Tannis. 

Αποκαλύφθηκε το επίσημο logo της ταινίας

Το cast της ταινίας Borderlands εντυπωσιάζει 

Εκτός από το υπέρλαμπρο cast με την δις βραβευμένη με Όσκαρ, Cate Blanchett, θα πρωταγωνιστούν οι Kevin Hart (Roland), Jamie Lee Curtis (Tannis), Edgar Ramirez (Atlas) Florian Munteanu (Krieg), Ariana Greenblatt (Tiny Tina), και ο Jack Black ως Claptrap.

Επίσης θα συμμετέχουν οι: Olivier Richters ως Krom, Janina Gavankar ως Commander Knoxx, Gina Gershon ως Mad Moxxi, Cheyenne Jackson ως Jakobs, Charles Babalola ως Hammerlock, Benjamin Byron Davis ως Marcus, Steven Boyer ως Scooter, Ryann Redmond ως Ellie, Bobby Lee ως Larry, και η Haley Bennett

Στη καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Eli Roth, ενώ το σενάριο υπογράφει ο δις βραβευμένος με Emmy και δημιουργός του ChernobylCraig Mazin. 

Τα γυρίσματα του Borderlands ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο και χονδρικά αν υπολογίσουμε θα χρειαστεί να περάσει καιρό στο post production λόγω των ειδικών εφέ. Το λογικό σενάριο λέει πως θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή εντός του 2022.