Το νέο trailer του "Jungle Cruise" έχει vibes από Πειρατές της Καραϊβικής

Dwayne Johnson και Emily Blunt σε ένα επικό κυνήγι θησαυρού
27 Μαΐου 2021 20:04
Το νέο trailer του "Jungle Cruise" έχει vibes από Πειρατές της Καραϊβικής

Η Disney κυκλοφόρησε το νεότερο επίσημo trailer του Jungle Cruise, της ταινίας που βασίζεται στην ομώνυμη ατραξιόν-πάρκο της Disneyland. Τα νέα πλάνα έρχονται σχεδόν ένα χρόνο μετά από το τελευταίο trailer, καθώς η ταινία καθυστέρησε λόγω της πανδημίας, ενώ πρόσφατα μεταφέρθηκε η κυκλοφορία της στο Disney Plus για τις χώρες όπου υποστηρίζεται. 

Στην ταινία παίζουν οι Dwayne Johnson και Emily Blunt οι οποίοι αποτελούν σαφώς την...ατραξιόν της ταινίας που σκηνοθετεί ο Jaume Collet-Serra (Black Adam, Orphan)

Ένα καλοκαιρινό κυνήγι θησαυρού!

Η πλοκή ξεκινά με την ‘Lily Houghton’ (Blunt) και τον αδερφό της, ‘McGregor’ (Jack Whitehall), οι οποίοι αναζητούν ένα μαγικό βότανο στον Αμαζόνιο, το λεγόμενο «Δέντρο της Ζωής», του οποίου οι θεραπευτικές ικανότητες θα αλλάξουν την ιατρική μια για πάντα. Χρειάζονται όμως έναν ικανό καπετάνιο για να διασχίσουν τον ποταμό του Αμαζονίου και πέφτουν πάνω στον "Frank Wolff" (Johnson). Όμως τέρατα, άγρια ζώα, παγίδες και ένα σωρό ανταγωνιστές θα βρεθούν στο διάβα τους, καθώς έχουν στόχο να φτάσουν εκεί πρώτοι. 

Μαζί τους στο cast συμμετέχουν οι: Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Jesse Plemons, και ο Paul Giamatti.

Η νέα αφίσα της ταινίας: 

Με Metallica και Howard Shore στο soundtrack

Σε συνέντευξή τον Σεπτέμβριο του 2020 ο Lars Ulrich, drummer των θρυλικών Metallica, αποκάλυψε ότι η μπάντα του συνεργάστηκε με τη Disney και τον συνθέτη Howard Shore για το soundtrack της ταινίας. Σίγουρα γνωρίζουμε ότι θα ακουστεί μια νέα εκτέλεση του "Nothing Else Matters". 

Το Jungle Cruise αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουλίου στους κινηματογράφους παγκοσμίως και στο Disney Plus (Premier Access με έξτρα χρέωση) όπου υποστηρίζεται.