Το "Evil Dead Rise" πάει απευθείας στο HBO Max με Sam Raimi και Bruce Campbell στην παραγωγή

Σαράντα χρόνια μετά την πρώτη ταινία
27 Μαΐου 2021 10:30
Το "Evil Dead Rise" πάει απευθείας στο HBO Max με Sam Raimi και Bruce Campbell στην παραγωγή

Το Evil Dead κυκλοφόρησε το 1981 και μετράει πλέον σαράντα χρόνια από τη στιγμή που χάρισε τον απόλυτο τρόμο στο κοινό, με την τριλογία του δημιουργού, Sam Raimi. Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι θα υπάρξει sequel -παρόλο που έχουμε δει κι άλλα φιλμ στο σύμπαν- και πλέον ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας νέες πληροφορίες.

Αρχικά, η ονομασία της νέας ταινίας είναι “Evil Dead Rise” και αναμένεται να προβληθεί απευθείας μέσα από τη «συχνότητα» του HBO Max. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό ανάπτυξη με την Line Cinema και παρόλο που ο Raimi δε θα βρίσκεται πλέον στη σκηνοθετική καρέκλα, θα επιβλέπει το project μαζί με τον Bruce Campbell, πρωταγωνιστή του αρχικού φιλμ, ο οποίος ούτε αυτός θα επιστρέψει στο ρόλο του Ash Williams, αλλά αντ’ αυτού θα λειτουργούν και οι δύο ως εξωτερικοί παραγωγοί.

Το 2013 η Sony «ανέστησε» το franchise με ένα soft reboot του Evil Dead με τους Raimi και Campbell να βρίσκονται πάλι στην παραγωγή, ενώ το 2015 ήρθε και μία τηλεοπτική σειρά, το “Ash vs Evil Dead” που προβλήθηκε μέσα από το Starz και ολοκληρώθηκε τρία χρόνια μετά.

Τέλος, το “Rise” θα συνεχίσει την ιστορία των αρχικών ταινιών και θα μετακομίσει τη δράση του εκτός του δάσους και μέσα σε μια πόλη. O Lee Cronin (The Hole in the Ground) έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο αυτού του εγχειρήματος, τον οποίο επέλεξε προσωπικά ο Raimi και ο Campbell. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.