Last Night in Soho: Δείτε το trailer για τη νέα ταινία της Anya Taylor-Joy του "Queen's Gambit"

Το ψυχολογικό θρίλερ του Edgar Wright είναι τέρμα ψυχεδελικό!
25 Μαΐου 2021 18:08
Last Night in Soho: Δείτε το trailer για τη νέα ταινία της Anya Taylor-Joy του "Queen's Gambit"

Πιστή στο ραντεβού της η Focus Features, μετά την χθεσινή κλεφτή ματιά, έδωσε στην κυκλοφορία το πρώτο teaser trailer για τo "Last Night in Soho" τη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Edgar Wright, η οποία ήταν μια από τις ταινίες που λόγω της πανδημίας καθυστέρησαν να γυριστούν και να βγουν στις αίθουσες. Η πρώτη χορταστική ματιά δίνει με το ξεχωριστό -στα όρια του μιούζικαλ- στιλ του σκηνοθέτη του "Baby Driver" μια έντονη γεύση από το ψυχολογικό θρίλερ που ετοιμάζει.

Πρωταγωνιστεί η Anya Taylor-Joy, που έκανε πάταγο με την βραβευμένη με Emmy ερμηνεία της στο "Queen's Gambit", ο Matt Smith του "The Crown" και ο Terence Stamp, μαζί με τους: Jessie Mei LiRita TushinghamMichael Ajao,Synnøve Karlsen, Margaret Nolan.

Η πλοκή του φιλμ ακολουθεί την Sandy (Thomasin Mackenzie) ένα νεαρό κορίτσι που τρελαίνεται για τον κόσμο της μόδας, καταφέρνει μυστηριωδώς να ταξιδέψει στα '60s και να συναντήσει το ίνδαλμά της, μια τραγουδίστρια. Όμως το Λονδίνο των '60s μοιάζει κάπως διαφορετικό από κοντά και αρχίζει να ξετυλίγεται κάτι πολύ πιο σκοτεινό από όσα τα φανταχτερά νέον φώτα και τα πολύχρωμα ρούχα φανερώνουν. 

Το σενάριο του "Last Night in Soho" έγραψε ο ίδιος ο Wright μαζί με την συνεργάτιδά του, Krysty Wilson-Cairns, που εργάστηκε στα "Penny Dreadful" και "1917". Απολαύστε το trailer της ταινίας, παρακάτω που ντύνεται φαντασμαγορικά από το κομμάτι "Downtown" της Petula Clark σε εκτέλεση της Taylor-Joy. 

Αυτή είναι και η πρώτη αφίσα της ταινίας:

Το Last Night in Soho αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Οκτωβρίου 2021