Ο Timothée Chalamet είναι ο νέος Willy Wonka στην prequel ταινία του “Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας”

Η Warner Bros. ετοιμάζεται πυρετωδώς για την ταινία
25 Μαΐου 2021 11:16
Ο Timothée Chalamet είναι ο νέος Willy Wonka στην prequel ταινία του “Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας”

Έγινε γνωστή η είδηση ότι η Warner Bros. επέλεξε τον υποψήφιο για Όσκαρ πρωταγωνιστή του “Call Me By Your Name”, Timothée Chalamet, ώστε να υποδυθεί τον Willy Wonka σε νεαρή ηλικία. Η επερχόμενη ταινία που θα έχει έντονα μιούζικαλ στοιχεία θα φέρει απλώς τον τίτλο “Wonka” και βρίσκεται από το 2016 υπό ανάπτυξη, όμως τώρα η παραγωγή της παίρνει μπρος.  

Αυτό το φιλμ βασίζεται στο κλασικό βιβλίο του Roald Dahl, "Charlie and the Chocolate Factory" και αναμένεται να διηγηθεί την ιστορία του Wonka για το πώς εκείνος έγινε ο περίφημος ιδιοκτήτης του εργοστασίου σοκολάτας. Το σενάριο έχει αναλάβει ο Simon Rich, ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσει ο Paul King του 'Paddington'.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι πριν την επιβεβαίωση του Chalamet, η Warner σκεφτόταν τους Ryan Gosling και Michael B. Jordan για τον εμβληματικό ρόλο. Ο χαρακτήρας ήταν πολύ διάσημος τη δεκαετία του ’70 όταν κυκλοφόρησε το "Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας", με τον αείμνηστο Gene Wilder να υποδύεται μαεστρικά τον Willy Wonka.

Φυσικά, οι νεότεροι θα θυμούνται την ταινία του 2005 όταν απολαύσαμε και τον Johnny Depp σε αυτό το ρόλο υπό την καθοδήγηση του Tim Burton.

Το Wonka έχει ως παράθυρο κυκλοφορίας τις 17 Μαρτίου 2023. Οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.