Το “False Positive” είναι το νέο θρίλερ εμπνευσμένο από “Το μωρό της Ρόζμαρι” (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το νέο φιλμ της A24 και του Hulu!
23 Μαΐου 2021 12:37
Το “False Positive” είναι το νέο θρίλερ εμπνευσμένο από “Το μωρό της Ρόζμαρι” (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hulu έδωσε στη δημοσιότητα το teaser trailer του “False Positive”, ενός νέου θρίλερ που έρχεται σε συνεργασία με την Α24 και είναι εμπνευσμένο από το θρυλικό “Το μωρό της Ρόζμαρι”. Φαίνεται, όμως και από το εν λόγω βίντεο που δημοσιεύτηκε ότι η ταινία θα έχει και κάποιες κωμικές πινελιές στην υλοποίησή της, πράγμα λιγάκι ασυνήθιστο σε τέτοιες ταινίες.

Η Ilana Glazer έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία και θα υποδυθεί μία μητέρα που μαθαίνει από έναν γιατρό (Pierce Brosnan) ότι είναι έγκυος, ύστερα από πολλές και αποτυχημένες προσπάθειες να αποκτήσει ένα παιδί. Μόλις μαθαίνει, λοιπόν ότι περιμένει ένα κοριτσάκι, θα συνειδητοποιήσει ότι κάτι δεν πάει καλά και όλο αυτό θα την οδηγήσει σε έναν εφιάλτη.

Το teaser είναι πολύ μικρό σε διάρκεια, αφού αγγίζει περίπου τα 22 δευτερόλεπτα, θέλοντας να διαφημίσει το επίσημο trailer, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα, όμως μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το νέο project του Hulu.

Το False Positive θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου στο Hulu, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα θα προβληθεί και στο Tribeca Film Festival. Παρακολουθήστε το teaser παρακάτω.

Tags: