Emily Blunt για τους Fantastic Four: "Οι σούπερ ήρωες δεν είναι του γούστου μου"

Χύμα και τσουβαλάτα για όλα όσα ακούγονται
14 Μαΐου 2021 10:18
Emily Blunt για τους Fantastic Four: "Οι σούπερ ήρωες δεν είναι του γούστου μου"

Η Emily Blunt και ο John Krasinski αποτελούν ένα από τα πιο έντονα και πολυσυζητημένα fan castings που έχουν γίνει στο σύμπαν της Marvel τα τελευταία χρόνια. Όλοι θέλουν να τους δουν στο επερχόμενο Fantastic Four διότι όντας ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, φαντάζουν οι ιδανικοί για να υποδυθούν τους Sue Storm και Reed Richards. Πριν μερικό καιρό είχαν κυκλοφορήσει φήμες στα σοκάκια του διαδικτύου πως η Blunt θα παίξει στους νέους Fantastic 4 που ετοιμάζει η Marvel Studios. 

Το project απλώς έχει ανακοινωθεί πως βρίσκεται στα σκαριά από τον περασμένο Δεκέμβριο και ακόμη δεν γνωρίζουμε καμία περαιτέρω πληροφορία, πέραν του ότι τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Jon Watts της Spider-Man τριλογίας του MCU. 

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο Howard Stern Show η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του επερχόμενου "A Quiet Place: Part 2" αναφέρθηκε σε όλες αυτές τις φήμες και η απάντησή της ήταν...κοφτή, λέγοντας πως "πρόκειται για fan-casting. Κανένας μας δεν έχει λάβει κάποιο τηλεφώνημα".

Μάλιστα, αναφέρθηκε στην εποχή που της προτάθηκε ο ρόλος της Black Widow, τον οποίο δεν πήρε κατά λάθος καθώς τότε γύριζε τα "Ταξίδια του Γκιούλιβερ". Το κυριότερο όμως ήταν ότι με πάσα ειλικρίνεια αποκάλυψε πως αυτές οι ταινίες απλώς δεν είναι του γούστου της:

Δεν είναι ότι είναι μου φαίνονται κατώτερες. Λατρεύω τον Iron Man και όταν μου είχαν προτείνει να παίξω την Black Widow είχα πάθει ψύχωση. Ήθελα να συνεργαστώ με τον Robert Downey Jr. θα ήταν φανταστικό... αλλά δεν ξέρω εάν οι superhero ταινίες είναι για εμένα. Δεν είναι του γούστου μου. Δεν μου αρέσουν. Πραγματικά δεν μου αρέσουν".

Αν και έκλεισε τη δήλωσή της με τη φράση "αυτό δε σημαίνει ότι ποτέ δε θα ήθελα να παίξω σε μια, αλλά θα πρέπει να είναι κάποια πολύ cool χαρακτήρας". 

Καλύτερα, επομένως, να μη φαντάζεστε την Blunt ως Sue Storm στους νέους Fantastic Four, εκτός κι αν είναι κάποιο επικοινωνιακό τρικ σαν αυτό του Andrew Garfield στο Spider-Man: No Way Home