Το Mortal Kombat παραπατάει ενώ το Wrath of Man του Guy Ritchie σαρώνει στο box office

Και στη μέση μια anime ταινία που μάχεται σθεναρά
12 Μαΐου 2021 09:10
Το Mortal Kombat παραπατάει ενώ το Wrath of Man του Guy Ritchie σαρώνει στο box office

Ποιος θα περίμενε ότι εν μέσω πανδημίας το "Wrath of Man" θα απολάμβανε με άνεση την πρωτιά στο box office των ΗΠΑ, νικώντας το φαινομενικά φαβορί "Mortal Kombat" αλλά και την ταινία του "Demon Slayer: Mugen Train", που με μένος ρίχνει χαστούκια στην παραγωγή της Warner Bros.

Κι όμως η κινηματογραφική επανένωση του Guy Ritchie με τον Jason Statham άρεσε στους κριτικούς λιγάκι παραπάνω από το "The Gentlemen", λαμβάνοντας Α- βαθμολογία στο Cinemascore έναντι B+ που έλαβε η προηγούμενη ταινία του. 

Χάρη και στις εισπράξεις του περασμένου Σαββατοκύριακου το "Wrath of Man" ξεπέρασε τα $26 εκατομμύρια σε εισπράξεις παγκοσμίως, μόλις από την πρώτη εβδομάδα προβολής του. Με τη σειρά του το "Mortal Kombat" μετά από τρεις εβδομάδες στο αμερικάνικο box office μετράει κοντά στα $38 εκ. εισπράξεις ενώ συνολικά η συγκομιδή του ξεπερνά τα $73 εκατομμύρια.

Ωστόσο, το νικάει κατά κράτος η anime ταινία του "Demon Slayer" με κοντά στα $40 εκ. εισπράξεις, την ώρα που παγκοσμίως μετράει στο σύνολο εισπράξεις που ξεπερνούν τα $432 εκ., χάρη φυσικά στο ιαπωνικό κοινό που την τίμησε δέοντος.