Η DC προχωράει με reboot του Superman και έγχρωμο πρωταγωνιστή

Θα τον υποδυθεί όμως ο Michael B. Jordan;
08 Μαΐου 2021 11:34
Η DC προχωράει με reboot του Superman και έγχρωμο πρωταγωνιστή

Είναι γνωστό πως η DC προσανατολίζεται να συστήσει στο κινηματογραφικό κοινό έναν καινούργιο, έγχρωμο, "Man of Steel", όπως υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στα comics. Το νέο δημοσίευμα του Hollywood Reporter, που μας μετέφερε τις νεότερες πληροφορίες για το Joker 2, αποκαλύπτει καινούργιες πτυχές γύρω από το reboot του Superman. 

Συγκεκριμένα, ο Ta-Nehisi Coates που έχει προσληφθεί να γράψει το σενάριο, λέγεται ότι ετοιμάζει μια origin ιστορία πιστή στα comics. Δηλαδή ο νέος Superman θα λέγεται πάλι Kal-El και θα προέρχεται από τον πλανήτη Krypton. Τώρα αυτές οι λεπτομέρειες μπορεί να αλλάξουν, καθώς το σενάριο είναι να παραδοθεί μέσα στον ερχόμενο Δεκέμβριο, ενώ η DC σκέφτεται και ένα διαφορετικό concept, που θα το μετατρέψει σε ταινία εποχής του 20ου αιώνα. 

Για την ιστορία έχουν υπάρξει έγχρωμοι Supermen στα comics οπως ο Calvin Ellis και ο Val-Zod, που προέρχονται επίσης από τον Krypton, για τους πιο μυημένους.

Ακόμη, αναφέρουμε πως η DC και η Warner Bros. προσανατολίζονται να προσλάβουν έναν επίσης έγχρωμο σκηνοθέτη και έτσι ο J.J. Abrams δε θα σκηνοθετήσει την νέα ταινία, αλλά θα διατηρήσει τα δικαιώματα του παραγωγού, με την εταιρία του Bad Robot. 

Τι λέει ο Michael B. Jordan για όλα αυτά; 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο THR, ο Jordan δήλωσε γοητευμένος από την ανταπόκριση του κοινού και τα όσα γράφονται για τον ίδιο και τον νέο Superman, όμως διέψευσε τις φήμες πως θα φορέσει τη στολή. Συγκεκριμένα είπε τα εξής:

Είναι έξυπνη κίνηση από πλευράς της DC να πάρουν τον Ta-Nehisi και να διασκευάσει το project. Είναι απίστευτα ταλαντούχος. Θα αξίζει να το τσεκάρουμε. Είμαι κολακευμένος που ο κόσμος με βάζει στην εξίσωση αυτή. Είναι σίγουρα ένα κομπλιμέντο αλλά θα το παρακολουθήσω όπως εσείς το συγκεκριμένο. 

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το κινηματογραφικό reboot του Superman μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.