Παίξε κάτι ρε Netflix! Η λειτουργία που ήρθε να δώσει λύση στη βαρεμάρα σου

Θα σου λύσει τα χέρια κυριολεκτικά
29 Απριλίου 2021 22:31
Παίξε κάτι ρε Netflix! Η λειτουργία που ήρθε να δώσει λύση στη βαρεμάρα σου

Τώρα που θα διαβάζεις αυτό το άρθρο μπορεί ήδη να βαριέσαι να σηκωθείς να πιάσεις το χειριστήριο ή ακόμα και να κουτουλάς στην οθόνη του κινητού σου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, όλοι το παθαίνουμε. Υπάρχει και η περίπτωση θες να βάλεις κάτι να δεις για να περάσει ευχάριστα η ώρα, αλλά ο ατελείωτος κατάλογος του Netflix σου έρχεται βουνό. Στο κάτω-κάτω ποιος ψάχνει όλες κατηγορίες μέχρι τέρμα δεξιά ή μέχρι κάτω; Θα χαθείς και θα έχει περάσει η ώρα, μπορεί να νυστάζεις ήδη. Θέλεις απλά να "παίξει κάτι" και να τελειώνεις. 

Επειδή το Netflix γνωρίζει τις συνήθειες των συνδρομητών του λανσάρει ένα νέο "κουμπί" στο μενού του που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας απαλλάξει από όλα τα παραπάνω "first world" προβλήματα.

Λέγεται "Play Something" (κυριολεκτικά "παίξε κάτι") και εδώ και μερικά 24ωρα είναι διαθέσιμο ευρέως σε όλες τις χώρες και τους λογαριασμούς, ενώ . Με ένα πάτημα μπορεί τυχαία η εφαρμογή να επιλέξει κάτι για εσάς, είτε είναι μια καινούργια σειρά/ταινία, είτε κάποια που ήδη παρακολουθείτε, είτε κάποια που βρίσκεται στη λίστα, ακόμα και μια σειρά/ταινία που δεν ολοκληρώσατε και την ξεχάσατε. 

Μάλιστα, το κουμπί εμφανίζεται σε πολλά σημεία του Netflix app -στις τηλεοράσεις μόνο προς το παρόν, όπως κάτω από το προφίλ σας, στη 10η σειρά του μενού και στην αριστερή μπάρα κάτω από το "Home". Ξέρουμε ήδη ξεφυσάς με ανακούφιση. Καλή θέαση!