Το νέο trailer του “Luca” της Pixar φέρνει το ιταλικό καλοκαίρι στη ψυχή σας

Τον Ιούλιο η πρεμιέρα με άρωμα “Call Me By Your Name”
29 Απριλίου 2021 09:09
Το νέο trailer του “Luca” της Pixar φέρνει το ιταλικό καλοκαίρι στη ψυχή σας

Η Pixar και η Disney είναι έτοιμες να μας ταξιδέψουν μέχρι την Ιταλία με το επερχόμενο animated φιλμ “Luca”, το οποίο βάζει πλώρη και θα έρθει στο Disney Plus, αλλά και στους κινηματογράφους μέσα στον Ιούνιο. Μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της Disney κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας που έρχεται από τους δημιουργούς των “Coco”, “Inside Out” και “Toy Story”.

Το Luca θα μας πει μια ιστορία στην ιταλική Ριβιέρα, όπου ο Luca (Jacob Tremblay) θα ζήσει ένα ονειρικό καλοκαίρι γεμάτο παγωτό, ιταλικά σπαγγέτι και ατελείωτες βόλτες στα απίθανα σοκάκια της πόλης. Ώσπου βέβαια να γνωρίσει έναν φίλο του, τον Alberto (Jack Dylan Grazer), όπου έρχεται στο φως ότι τελικά και οι δύο είναι θαλάσσια τέρατα από έναν άλλο κόσμο ακριβώς κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Μαζί τους η Emma Berman ως τη φίλη τους Giulia, η Maya Rudolph στο ρόλο της μητέρας του Luca, ο Marco Barricelli στο ρόλο του πατέρα της Giulia και ο Jim Gaffigan ως ο πατέρας του Luca. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Enrico Casarosa (La Luna).

Το Luca αναμένεται να κυκλοφορήσει για τους συνδρομητές του Disney+ ταυτόχρονα με τις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Ιουνίου 2021.