Οι νέες εικόνες του “The Suicide Squad” δείχνουν τους ήρωες εν δράσει!

Πρεμιέρα τον Αύγουστο σε κινηματογράφους και HBO Max
28 Απριλίου 2021 09:25
Οι νέες εικόνες του “The Suicide Squad” δείχνουν τους ήρωες εν δράσει!

Πρόσφατα μάθαμε ότι το “The Suicide Squad” είναι ήδη έτοιμο και περιμένει να μας συστήσει τη νέα ομάδα αυτοκτονίας τον ερχόμενο Αύγουστο σε σινεμά και HBO Max. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, η παραγωγή της ταινίας ολοκληρώθηκε νωρίτερα διότι τελικά, δε χρειάστηκε να γυρίσουν επιπλέον σκηνές.

Τώρα, μέσα από το Total Film δημοσιεύτηκαν τέσσερις νέες εικόνες από την ταινία με τους ήρωες των John Cena, Idris Elba, Daniela Melchior, David Dastmalchian και τον άνθρωπο πίσω από το CGI του King Shark του Sylvester Stallone, να φιγουράρουν ως νέα ομάδα αυτοκτονίας. Παρόλο που η πλοκή του νέου φιλμ δεν έχει γίνει γνωστή, οι πληροφορίες θέλουν την ομάδα να τα βάζει με τον Starro, τον κλασσικό villain της DC.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Από τις οθόνες σας θα παρελάσουν επίσης οι: Idris Elba ως Bloodsport, Michael Rooker ως Savant, David Dastmalchian ως Polka Dot Man, Sylvester Stallone ως King Shark, Pete Davidson ως Blackguard, Sean Gunn ως Weasel, Mayling NG ως Mongal και Peter Capaldi ως Thinker, Margot Robbie ως Harley Quinn, Viola Davis ως Amanda Waller, ο Joel Kinnaman ως Rick Flag και ο Jai Courtney ως Captain Boomerang.

Tο The Suicide Squad είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου 2021 σε κινηματογραφικές αίθουσες και HBO Max (όπου υποστηρίζεται). Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.