Πρώτη ματιά στο "Beckett" το θρίλερ του Netflix που έκανε άνω-κάτω την Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Πρεμιέρα τον Αύγουστο - Γυρίστηκε εξ'ολοκλήρου στην χώρα μας
27 Απριλίου 2021 21:58
Πρώτη ματιά στο "Beckett" το θρίλερ του Netflix που έκανε άνω-κάτω την Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Με νέο τίτλο συστηνόμαστε στο εδώ και καιρό γνωστό "Born to be Murdered", καθώς το Netflix ανακοίνωσε πως το "Beckett" -όπως θα τιτλοφορείται επίσημα- θα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο καλοκαίρι. Πρόκειται για το θρίλερ καταδίωξης με πρωταγωνιστές τον John David Washington (TENET, Malcolm & Marie) και την Alicia Vikander (The Danish Girl, Tomb Raider), που γυρίστηκε εξ'ολοκλήρου στην χώρα μας και συγκεκριμένα στα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια, τη Καλαμπάκα, καθώς και σε περιοχές της Αθήνας.

Μάλιστα, το κέντρο της πρωτεύουσας θα θυμούνται κάποιοι πως ήταν κλειστό για αρκετές ημέρες την άνοιξη του 2019 εξαιτίας των γυρισμάτων. Αρχικά το φιλμ θα κυκλοφορούσε στις αίθουσες αλλά η πανδημία το έφερε στην αγκαλιά του Netflix, το οποίο εξαγόρασε τα δικαιώματα προβολής του τον Οκτώβριο. Την σκηνοθεσία του υπόγραφει ο Ferdinando Cito Filomarino και την παραγωγή ο Luca Guadagnino του Call Me By Your Name

Οι δυο τους υποδύονται ένα ζευγάρι, ονόματι Beckett και April αντίστοιχα, που πηγαίνει διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ήπειρο. Οι διακοπές τους όμως θα...διακοπούν απότομα καθώς θα πέσουν θύματα μιας συνομωσίας με θανατηφόρες συνέπειες. Στο πλαίσιο της παρουσίασης του θερινού προγράμματος κυκλοφοριών το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα μερικά πλάνα από το "Beckett" και δείχνουν τον Washington στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα σε διαδηλωτές (στο 00:45). 

Μέσα από το NetflixFilm λογαριασμό στο Twitter, ο streaming κολοσσός δημοσίευσε και το πρώτο επίσημο στιγμιότυπο με τον Washington να βρίσκεται σε έναν σταθμό του μετρό, με ματωμένη μπλούζα, γύψο και να κοιτάζει πίσω του σαν κατατρεγμένος. 

Μαζί τους στο βασικό cast παίζουν επίσης ο Boyd Holbrook, γνωστός από τις πρώτες σεζόν του "Narcos", το "Logan", το "Predator" και το "In the Shadow of the Moon", καθώς και η Vicky Krieps του "The Phantom Thread". Επίσης, το cast θα περιλαμβάνει και Έλληνες ηθοποιός όπως τον Γιώργο Πυρπασσόπουλο, που πρόσφατα είδαμε στο "Monday" πλάι στους Sebastian Stan και Denise Gough, την Daphne Alexander, τον Πάνο Κορώνη, τον Λεονάρντο Θίμο και τη Λένα Κιτσοπούλου. 

To Beckett έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Αύγουστο αποκλειστικά στο Netflix.