Το Captain America 4 είναι γεγονός αλλά μη χαίρεστε οι fans του Chris Evans (ΦΩΤΟ)

Το φινάλε του Falcon and The Winter Soldier επιφύλασσε συγκινήσεις
24 Απριλίου 2021 18:32
Το Captain America 4 είναι γεγονός αλλά μη χαίρεστε οι fans του Chris Evans (ΦΩΤΟ)

Ο συνεχιστής του θρύλου και νέος κάτοχος της εμβληματικής ασπίδας του Captain America βρέθηκε στο φινάλε του The Falcon and The Winter Soldier.

Σε αυτό το σημείο να προειδοποιήσουμε πως ακολουθούν SPOILERS για το 6ο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς. 


Αν και δεν ήταν κάτι το απρόσμενο, όμως ο επόμενος Captain America βρέθηκε και φυσικά δεν είναι ο σχιζοφρενείς John Walker του Wyatt Russell, ούτε και ο Bucky Barnes του Sebastian Stan. Όπως ο Steve Rogers έκανε την επιλογή του πριν αποχωρήσει από τη δική μας διάσταση και του χάρισε την ασπίδα του στο φινάλε του Avengers: Endgame, ο Sam Wilson είναι ο νέος -και ωραίος- Captain America της νέας εποχής του MCU. 

Λίγο μετά το επικό φινάλε της σειράς, όμως η Marvel Studios επιφύλασσε μια ακόμη έκπληξη για όσους είδανε έγκαιρα το φινάλε -όλοι οι υπόλοιποι υπέστησαν ένα spoiler. Έτσι, ανακοινώθηκε το Captain America 4 το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τον Malcolm Spellman, showrunner του "The Falcon and The Winter Soldier" να αναλαμβάνει το σενάριο, μαζί με τον Dalan Musson. Καμία άλλη πληροφορία δεν είναι γνωστή για το project, το οποίο ακόμα δεν έχει σκηνοθέτη ούτε και cast. 

Βέβαια, το προφανές πως ο Anthony Mackie ως Captain America πλέον θα πρωταγωνιστεί είναι δεδομένο και αντιλαμβανόμαστε πως θα κάνει αρκετές εμφανίσεις στο μέλλον, όντας ο νέος κάτοχος της ασπίδας. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει εάν ο Isaiah Bradley του Carl Lumbly ή ο Chris Evans ως ένας μετά-Endgame Steve Rogers κάνει την επιστροφή του. 

Για τον Evans άλλωστε είχαν ξεσπάσει φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει, όμως ο ίδιος και ο Kevin Feige έσπευσαν να το διαψεύσουν. Το εάν είναι κάποιο τρικ για να κρατήσουν την έκπληξη και το "shock factor" ζωντανό μένει να το δούμε.