Mortal Kombat: To πρώτο FATALITY από την ταινία λιώνει μυαλά κυριολεκτικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν στα σκάει το R-rating σωστά
22 Απριλίου 2021 19:08
Mortal Kombat: To πρώτο FATALITY από την ταινία λιώνει μυαλά κυριολεκτικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Απομένουν λιγότερο από 24 ώρες για την επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Mortal Kombat και τόσο καιρό έχουμε βομβαρδιστεί από trailers και πληροφορίες, ακούσαμε μέχρι και τη νέα βερσιόν του "Techno Syndrome" theme. Και μπορεί το πρώτο R-rated trailer να εντυπωσίασε με τη βία του, δεν είχαμε ολοκληρωμένα το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του franchise, που δεν είναι άλλα από το Fatalities!

Το κανάλι των The Game Awards δημοσίευσε αποκλειστικά μια ολόκληρη νέα σκηνή από το φιλμ που σκηνοθετεί ο Simon McQuoid και αποκαλύπτει σε όλο του το αιματηρό μεγαλείο το fatality του Jax. Μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω και προειδοποιούμε ότι...θα σας πάρει -κυριολεκτικά- τα μυαλά. 

Το cast της ταινίας αποτελείται από τους: Lewis Tan (Deadpool 2) ως Cole Young, Jessica McNamee (The Meg) ως Sonya Blade, Josh Lawson (Bombshell) ως Kano, Tadanobu Asano (Midway) ως Lord Raiden, Mehcad Brooks (Supergirl) ως Jackson Briggs, Ludi Lin (Aquaman) ως Liu Kang, Chin Han (Skyscraper) ως Shang Tsung, Joe Taslim (Star Trek Beyond) ως Bi-Han and Sub-Zero, και Hiroyuki Sanada (Skyscraper) ως Hanzo Hasashi και Scorpion.

Το Mortal Kombat θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες και το HBO Max (μόνο ΗΠΑ) στις 23 Απριλίου 2021.