Spiral: From the Book of Saw: Η νέα αφίσα ξυπνάει μνήμες από τα "Σε Βλέπω"

Πλησιάζει η πρεμιέρα της ταινίας
21 Απριλίου 2021 10:40
Spiral: From the Book of Saw: Η νέα αφίσα ξυπνάει μνήμες από τα "Σε Βλέπω"

Η Lionsgate είναι έτοιμη επιτέλους να κυκλοφορήσει το “Spiral: From the Book of Saw”, ύστερα από την τεράστια καθυστέρηση που είχε η ταινία, λόγω του κορωνοϊού. Αρχικά ήταν να παρακολουθήσουμε το spin-off των “Saw” τον Μάιο του 2020, αλλά πήρε ένα χρόνο παράταση και πλέον καταφθάνει να μας διηγηθεί μια πολύ παράξενη και άρρωστη ιστορία, με πρωταγωνιστές τους Chris Rock και Samuel L. Jackson.

Το ένατο φιλμ του τεράστιου αυτού franchise θα βάλει σε δύσκολες δοκιμασίες τον Rock ως ντετέκτιβ Ezekiel Banks, καθώς θα ξεκινήσει μια μεγάλη έρευνα για να βρει έναν μυστήριο δολοφόνο. Βέβαια, για να τον βρει θα περάσει από διάφορα «παιχνίδια». Τώρα, κυκλοφόρησε και η νέα αφίσα της ταινίας με τον Rock να φιγουράρει ως Banks, με έντονα vibes από τα "Σε Βλέπω" και μπορείτε να την δείτε παρακάτω:

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο, Darren Lynn Bousman, ο οποίος στο παρελθόν σκηνοθέτησε τα "Saw II", "Saw III" και "Saw IV", σε σενάριο των Josh Stolberg και Peter Goldfinger. Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Max Minghella, Marisol Nichols και Zoie Palmer.

Το Spiral: From the Book of Saw θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Μαΐου 2021.

Tags: