Furiosa: Η prequel ταινία του Mad Max Fury Road παίρνει μπρος το καλοκαίρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πρωταγωνιστές τους Anya Taylor-Joy και Chris Hemsworth
19 Απριλίου 2021 21:22
Furiosa: Η prequel ταινία του Mad Max Fury Road παίρνει μπρος το καλοκαίρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από μερικούς μήνες η Warner Bros. έθεσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της prequel ταινίας του Mad Max: Fury Road και τώρα έχουμε νέα από την παραγωγή του. Όπως ανακοινώθηκε σε σχετική συνέντευξη Τύπου το "Furiosa", όπως θα ονομάζεται, θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στη Νέα Νότια Ουαλία, τον ερχόμενο Ιούνιο.

Εκεί παρευρέθηκε ο σκηνοθέτης, George Miller, καθώς και ο αυστραλιανής καταγωγής και συμπρωταγωνιστής της ταινίας, Chris Hemsworth, λέγοντας ότι είναι τιμή του που γυρίζει μια τέτοια blockbuster ταινία δράσης στην πατρίδα του.  

Μάλιστα, θα είναι η μεγαλύτερη παραγωγή που γυρίστηκε ποτέ στην Αυστραλία, όπως ανέφερε η Πρωθυπουργός της Ν. Νότιας Ουαλίας, Gladys Berejiklian, καθώς θα αποφέρει έσοδα της τάξης των 350 εκατομμυρίων αυστραλιανών δολαρίων. Η χώρα άλλωστε αποτελεί μια από τις λίγες COVID-free στον πλανήτη αποτελώντας έναν παράδεισο για τις ξένες παραγωγές που θέλουν να έρθουν εκεί και να πραγματοποιήσουν τα γυρίσματά τους, με πρόσφατο παράδειγμα τη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών:

Η Anya Taylor-Joy, που πρόσφατα έλαμψε στο "Queen's Gambit" του Netflix θα πρωταγωνιστήσει στο Furiosa στο ρόλο της ομώνυμης ηρωίδας, αλλά σε νεαρότερη ηλικία, αντικαθιστώντας την Charlize Theron, η οποία την υποδύθηκε στο Fury Road του 2015. Μαζί της θα έχει τον Hemsworth, όπως προαναφέραμε, αλλά και τον Yahya Abdul-Mateen II σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. 

Πάντως, ο Miller αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου πως θα ξετυλίξει την ιστορία της Furiosa σε διάφορες περιόδους και θα καλύψει πολλά χρόνια της ζωής της, σαν ένα "saga".  

Το Furiosa αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου 2023.