Στο Aquaman 2 θα παίξει ο Pilou Asbaek του Game of Thrones

Euron Greyjoy τι κάνεις Ατλαντίδα μεριά;
17 Απριλίου 2021 20:51
Στο Aquaman 2 θα παίξει ο Pilou Asbaek του Game of Thrones

Μετά από αρκετό καιρό μαθαίνουμε νέα από την παραγωγή του Aquaman 2 και συγκεκριμένα ένα νέο μέλος του cast. Όπως αποκαλύπτει το Deadline, ο Δανός Pilou Asbaek του Game of Thrones θα συμμετέχει στο sequel με τον Jason Momoa φυσικά στον ομώνυμο ρόλο, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε επισήμως ποιος θα είναι ο ρόλος του.

Έγινε ευρέως γνωστός ως "Euron Greyjoy" στο σόου του HBO όπου μισήθηκε όσο λίγους χαρακτήρες και αν κρίνουμε από την ικανότητά του να παίζει ψυχάκιδες κακούς, δεν αποκλείεται να αναλάβει τον ρόλο του villain. Τουλάχιστον να του δώσουν ένα ρόλο πειρατή, αφού έναν τέτοιον υποδύθηκε στο "Thrones". Στην καριέρα του έχει πρωταγωνιστήσει στη δανέζικη επιτυχημένη σειρά, Borgen, ενώ στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στα "Lucy", "The Whistleblower", "Ghost in the Shell", "Overlord" και πρόσφατα στο "Outside the Wire" του Netflix. 

Για ακόμη μια φορά, μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία της πρώτης ταινίας (πάνω από 1 δισ. δολάρια) ο James Wan θα επιστρέψει στην σκηνοθεσία του sequel. Πρόσφατα, μάθαμε την ακύρωση δύο DC ταινιών, όπου η μία εξ' αυτών ήταν το spinoff φιλμ τρόμου του Aquaman, με τίτλο "The Trench". 

Το Aquaman 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2022.