Η Lucy Liu του “Kill Bill” θα παίξει την Kalypso στο Shazam 2

Ανακοινώθηκε επίσημα από την DC
13 Απριλίου 2021 10:38
Η Lucy Liu του “Kill Bill” θα παίξει την Kalypso στο Shazam 2

Η Lucy Liu μόλις προστέθηκε στο cast του Shazam! Fury of the Gods ως μία από τους βασικούς villain της ταινίας και θα κάνει τη ζωή του Zachary Levi δύσκολη. Σε περίπτωση που σας θυμίζει κάτι η ηθοποιός, είναι επειδή έχει παίξει στο Kill Bill του Quentin Tarantino, καθώς και σε άλλες ταινίες όπως είναι “Οι Άγγελοι του Τσάρλι”.

Όπως μάθαμε από το The Wrap, η Liu θα υποδυθεί την Kalypso, την κόρη του Atlas και θα είναι μία από τους βασικούς χαρακτήρες στην ταινία μαζί με την Hespera της Helen Mirren. Βέβαια, το Shazam 2 πρόκειται να καθυστερήσει αρκετά μιας και θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2023 και μέχρι τότε θα έχουμε ήδη παρακολουθήσει (αν όλα πάνε καλά) το Black Adam του Dwayne Johnson που θα έρθει και αυτό τον Ιούλιο του 2022.

Φυσικά ο David F. Sandberg θα σκηνοθετήσει τη συνέχεια, ενώ σύσσωμη η οικογένεια του Shazam Asher Angel (Billy Batson), Jack Dylan Grazer (Freddy Freeman), Adam Brody (adult Freddy), Faithe Herman (young Darla) και Meagan Good (adult Darla) επιστρέφει ξανά στις νέες περιπέτειες του ήρωα της DC.

Το Shazam! Fury of the Gods θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου του 2023. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.