Το “Black Adam” ξεκινάει τα γυρίσματά του και έχουμε την πρώτη εικόνα! 

Ο Dwayne Johnson δηλώνει πανέτοιμος!

Το “Black Adam” ξεκινάει τα γυρίσματά του και έχουμε την πρώτη εικόνα!

Ο Dwayne Johnson ή αλλιώς ο “The Rock” είναι πανέτοιμος να φορέσει τη στολή του Black Adam μιας και τα γυρίσματα της ταινίας μόλις ξεκίνησαν. Έτσι, ο Johnson είπε να ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram του για να ενημερώσει τους πάνω από 228 εκ. ακόλουθούς του.

Βέβαια, μην περιμένετε να δείτε εκείνον με τη στολή του εμβληματικού ήρωα της DC, καθώς αντ’ αυτού η φωτογραφία απεικονίζει την κλακέτα του σκηνοθέτη, όπως συνηθίζεται άλλωστε τα τελευταία χρόνια από πολλούς.

Έτσι, λοιπόν, μετά τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις που έλαβε το φιλμ λόγω του κορωνοϊού, παρακάτω μπορείτε να δείτε τη σχετική ανάρτηση, στην οποία ο The Rock εκφράζει τον θαυμασμό του για τον σκηνοθέτη Jaume Collet-Serra, καθώς και τον Lawrence Sher που βρίσκεται στην φωτογραφία.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Έχουμε μια παραγωγή «αστέρι», απίστευτα ταλαντούχα και αφοσιωμένη στο να παραδώσουμε κάτι πολύ σπέσιαλ στον κόσμο. Αυτό είναι τιμή μας.

Τον περασμένο Αύγουστο στο DC FanDome event είχε δοθεί και μια σύνοψη της ιστορίας του φιλμ: "Αν και στην αρχή χρησιμοποιούσε τις δυνάμεις του για να προστατεύει τους δικούς του, άφησε τις δυνάμεις του να τον κυριεύσουν. Εν τέλει έγινε τόσο δυνατός που ο μάγος Shazam που του χάρισε τις υπερδυνάμεις, τον φυλάκισε. Πέντε χιλιετίες μετά ο Black Adam καταφέρνει με κάποιον τρόπο να δραπετεύσει και ορκίζεται στον εαυτό του πως κανένας δεν θα τον σταματήσει ποτέ ξανά. Όσοι τον γνωρίζουν από τα comics άλλωστε ξέρουν πόσο ισχυρός είναι και αποτελεί έναν από τους πιο ανεξέλεγκτους χαρακτήρες, χωρίς ηθικούς φραγμούς και πλευρές."

To cast του Black Adam, συμπληρώνουν οι: Pierce Brosnan ως Dr. Fate, Noah Centineo ως Atom Smasher, Aldis Hodge ως Hawkman, Quintessa Swindell ως Cyclone, ο Marwan Kenzari (Aladdin) στον ρόλο του κακού και η Sarah Shahi σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. To φιλμ σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise). 

Το Black Adam αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στους κινηματογράφους στις 29 Ιουλίου 2022. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

0 σχολια