Η πολυτάραχη ζωή του Kanye West γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix

Βρίσκεται υπό ανάπτυξη πάρα πολλά χρόνια
09 Απριλίου 2021 12:25
Η πολυτάραχη ζωή του Kanye West γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix

Έγινε γνωστή η είδηση ότι το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα για να φέρει στη μικρή μας οθόνη μία σειρά-ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ράπερ και παραγωγού, Kanye West. Όπως μάθαμε από το Screenrant, αυτό το project βρίσκεται υπό ανάπτυξη πάρα πολλά χρόνια και έρχεται από τους Coodie Simmons και Chike Ozah, γνωστοί και ως Coodie & Chike, οι οποίοι είχαν σκηνοθετήσει και κάποια μουσικά βίντεο του West παλιότερα.

Όπως αναφέρουν διάφορες πηγές του Billboard, ο Coodie Simmons έχει μαζέψει άπειρο υλικό από τον Kanye West που δεν έχει δει κανείς στο παρελθόν και ξεκινάει από τις αρχές της δεκαετίας του 90’. Η σχέση που είχε ο Simmons και ο West ήταν μεγάλη και αυτό το ντοκιμαντέρ θα δείξει την άνοδο στην lifestyle ζωή του, το αντίκτυπο που είχε αυτή, ενώ φυσικά θα δούμε πλάνα και με την πρώην γυναίκα του, την Kim Kardashian, η οποία βρισκόταν στο πλευρό του για επτά ολόκληρα χρόνια.

Μάλιστα, τα δικαιώματα κόστισαν στο Netflix περίπου $30 εκατομμύρια. Έτσι, αυτή η σειρά θα δείξει στο κοινό και πως ήταν ο West μετά το θάνατο της μητέρας του, ενώ φυσικά δε θα λείψουν και άλλες δραστηριότητες της ζωής του όπως είναι η πολιτική, αλλά και η μόδα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν έγινε γνωστό αν ο West θα βρίσκεται στη δημιουργική ομάδα αυτού του project.

Για οτιδήποτε νεότερο για το ατιτλοφόρητο ντοκιμαντέρ παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.