The Woman in the Window: Στο νέο trailer το θρίλερ με την Amy Adams παίζει με το μυαλό σας

Με υπογραφή Joe Wright και ένα απίθανο cast - Πρεμιέρα 14 Μαΐου
09 Απριλίου 2021 08:26
The Woman in the Window: Στο νέο trailer το θρίλερ με την Amy Adams παίζει με το μυαλό σας

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer του "The Woman in the Window" του πολυαναμενόμενου θρίλερ σκηνοθεσίας του Joe Wright, γνωστού για τα "The Darkest Hour" και "Atonement", ο οποίος βουτάει στο genre για πρώτη φορά. Η εν λόγω ταινία έχει περάσει από χίλια κύματα και τελικά βρήκε στέγη στην διασημότερη streaming υπηρεσία του κόσμου, η οποία προωθεί εδώ και αρκετό καιρό αυτήν την κυκλοφορία, η οποία εκτός του Wright περιλαμβάνει πολλά ακόμη οσκαρικά ονόματα.

Στο φιλμ, που θυμίζει αρκετά ταινίες όπως "Gone Girl" και "The Girl on the Train" πρωταγωνιστεί η έξι φορές υποψήφια για Όσκαρ, Amy Adams στο ρόλο μιας αγοραφοβικής φωτογράφου, η οποία γίνεται φίλη με μια γυναίκα στην απέναντι πολυκατοικία. Μια οικογένεια μετακομίζει στο απέναντι διαμέρισμα και τότε γίνεται μάρτυρας σε κάτι που δεν πίστευε ότι θα δει. Το πρόβλημα είναι όμως ότι κανένας δεν τη πιστεύει κάνοντας όλους μας να αναρωτηθούμε τι πραγματικά συνέβη. 

Στο φιλμ, που θυμίζει αρκετά ταινίες όπως "Gone Girl" και "The Girl on the Train" πρωταγωνιστεί η Adams στο ρόλο μιας αγοραφοβικής φωτογράφου, η οποία γίνεται φίλη με μια γυναίκα στην απέναντι πολυκατοικία. Ξαφνικά μια μέρα ο κόσμος της έρχεται ανάποδα όταν αυτή η γυναίκα εξαφανίζεται και υποπτεύεται πως έχει δολοφονηθεί.

Το cast επίσης συμπεριλαμβάνει τεράστια ονόματα όπως ο βραβευμένος με Όσκαρ Gary Oldman, που συνεργάζεται πάλι με τον Wright μετά την οσκαρική νίκη του για τον ρόλο του Winston Churchill, μαζί με την Julianne Moore (Still Alice, Magnolia), την Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight), τον Anthony Mackie (Avengers: Endgame, Detroit, Synchronicity) και τους Fred HechingerWyatt Russell και Brian Tyree Henry

Δείτε και τη νέα μινιμαλιστική αφίσα που δημοσίευσε το Netflix: 

Το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του A.J. Finn, το οποίο διασκευάσει ο ηθοποιός και σεναριογράφος Tracy Letts (Ford v. Ferrari). Πρόκειται για μια από τις μεγάλες κυκλοφορίες του Netflix, που περιλαμβάνεται στο ασφυκτικά γεμάτο πρόγραμμα κυκλοφοριών του για το 2021, το οποίο υπόσχεται και από μια ταινία κάθε Παρασκευή για το υπόλοιπο τους έτους. Απολαύστε παρακάτω το υποτιτλισμένο trailer της ταινίας. 

Το "The Woman in the Widow" θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 14 Μαίου 2021 στο Netflix.