Νέα σκηνή από το Ghostbusters: Afterlife με επιστροφή ενός γνώριμου χαρακτήρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Νομίζατε ότι είναι χαριτωμένος
08 Απριλίου 2021 10:59
Νέα σκηνή από το Ghostbusters: Afterlife με επιστροφή ενός γνώριμου χαρακτήρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony Pictures έδωσε μια νέα έστω και μικρή σε διάρκεια ματιά στο επερχόμενο Ghostbusters: Afterlife, μέσα από το οποίο αποκαλύπτεται η επιστροφή ενός γνώριμου χαρακτήρα. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε ο Paul Rudd είναι στο σουπερ μάρκετ και ψωνίζει ανέμελος την ώρα που περνάει από το ράφι με τα ζαχαρωτά. Εκεί αντιλαμβάνεται πως κάτι παράξενο συμβαίνει μέχρι που τα marshmallows ζωντανεύουν και πετάγεται ένας "mini-puft", ο οποίος φαίνεται τόσο γλυκός και αθώος. Μέχρι που του δαγκώνει το δάχτυλο και στη συνέχεια αρχίζουν να καταλαμβάνουν το χώρο σαν άλλα "Γκρέμλινς" και να σπέρνουν τον πανικό. 

Τη νέα ταινία των Ghostbusters σκηνοθετεί ο Jason Reitman, γιος του Ivan, και θα πρωταγωνιστούν επίσης οι Carrie Coon, Finn Wolfhard και McKenna Grace, ως μια single μητέρα που μετακομίζει με τα παιδιά της σε μια ήσυχη κωμόπολη. Το παρελθόν θα συναντηθεί με το μέλλον, καθώς σύντομα αποκαλύπτεται η σύνδεση που υπάρχει με τους αυθεντικούς Ghostbusters και την κληρονομιά που άφησε ο παππούς των παιδιών. 

Ωστόσο, αυτό δε γίνεται χωρίς να εμφανιστούν οι αυθεντικοί κυνηγοί φαντασμάτων και έτσι θα δούμε ξανά τον Bill Murray, τον Ernie Hudson και Dan Aykroyd στους εμβληματικούς ρόλους τους, μαζί κιόλας με τις Sigourney Weaver και την Annie Potts. Δυστυχώς όμως από την ομάδα θα λείπει ένας, ο Harold Ramis που έφυγε από τη ζώη το 2014. 

"Μας λείπει ένα μέλος. Αυτή την ιστορία θα πούμε, γιατί αυτήν έγραψαν" είπε ο Murray σε πρόσφατη συνέντευξή του. 

Η κυκλοφορία του Ghostbusters: Afterlife έχει προγραμματιστεί για τις 11 Νοεμβρίου 2021.