Έφυγε από τη ζωή ο Paul Ritter του "Chernobyl"

Σε ηλικία 54 ετών
06 Απριλίου 2021 18:50
Έφυγε από τη ζωή ο Paul Ritter του "Chernobyl"

Ο Βρετανός ηθοποιός Paul Ritter έφυγε από την ζωή σε ηλικία 54 ετών, όπως επιβεβαίωσε ο επί χρόνια ατζέντης του στο Deadline, εξαιτίας ενός όγκου στον εγκέφαλο. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστός για τον ρόλο του στη πολυβραβευμένη, αριστουργηματική μίνι σειρά του HBO, Chernobyl, όπου εκεί ενσάρκωσε τον παραληρητικό Anton Dyatlov, όντας ο άνθρωπος που έκανε τα στραβά μάτια στην ανυπολόγιστη καταστροφή του 1986. 

Στη βρετανική τηλεόραση σημείωσε επιτυχία στον ρόλο του για την κωμική σειρά Friday Night Dinner, εμφανίστηκε επίσης στα "Vera", "The Hollow Crown" και "The Last Kingdom", ενώ πραγματοποίησε και μια μεγάλη καριέρα στο θέατρο. 

Στον κινηματογράφο είχε συμμετοχές σε ταινίες όπως το "Harry Potter and the Half Blood Prince" καθώς και το "Quantum of Solace". O ατζέντης του έγραψε στη σύντομη ανακοίνωση:

"Με μεγάλη λύπη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Paul Ritter πέθανε χθες το βράδυ. Πέθανε ειρηνικά στο σπίτι με τη σύζυγό του Paulie και τους γιους του Frank και Noah δίπλα του. Ο Paul ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός, παίζοντας μία ευρεία γκάμα ρόλων στην σκηνή και την οθόνη. Ήταν πάρα πολύ έξυπνος, ευγενικός και πολύ αστείος. Θα μας λείψει πάρα πολύ."

Tags: