Στο νέο trailer του The Suicide Squad είναι οι επαναστάτες της κακιάς ώρας!

Τον Αύγουστο κάνουν πρεμιέρα τα "καθάρματα" του James Gunn
02 Απριλίου 2021 00:13
Στο νέο trailer του The Suicide Squad είναι οι επαναστάτες της κακιάς ώρας!

Αυτή η νέα "Suicide Squad" σε σκηνοθεσία James Gunn δείχνει πιο θεότρελη από την προηγούμενη, πανέτοιμη να αποδεχτεί τη μοίρα της, αλλά και με πιο ρέμπελες τάσεις από τα μέλη της. Δεν πέρασαν μερικές μέρες από το πρώτο χαοτικό και R-rated trailer του The Suicide Squad και ένα νέο κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα ακριβώς λίγο πριν εκπνεύσει η Πρωταπριλιά -γιατί ο Gunn ξέρει να τρολάρει. 

Πρώτος το δημοσίευσε ο Gunn μέσα από το Twitter του και είναι γεμάτο με ολοκαίνουργια πλάνα που δεν είχαμε ξαναδεί ούτε στα πρόσφατα τηλεοπτικά spot και σίγουρα ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη, καθώς όπως θα δείτε, τα καθάρματα της νεοσύστατης Task Force X είναι εφευρετικότατοι στο να σκοτώνουν. Ιδιαίτερα όταν η Amanda Waller της Viola Davis τους έχει τάξει ελευθερίες, παρά το ότι το να έρθουν αντιμέτωποι με τον Starro είναι μια...αποστολή αυτοκτονίας από μόνη της. 

Επίσης, σε αυτό το trailer θα δείτε περισσότερα πλάνα από την Ratcatcher 2 της Daniela Melchior, τον Nathan Fillion ως TDK, τον David Dastmalchian ως Polka-Dot Man και τον Peacemaker του John Cena.

Από τις οθόνες σας θα παρελάσουν επίσης οι: Idris Elba ως Bloodsport, Michael Rooker ως Savant, David Dastmalchian ως Polka Dot Man, Sylvester Stallone ως King Shark, Pete Davidson ως Blackguard, Sean Gunn ως Weasel, Mayling NG ως Mongal και Peter Capaldi ως Thinker, Margot Robbie ως Harley Quinn, Viola Davis ως Amanda Waller, ο Joel Kinnaman ως Rick Flag και ο Jai Courtney ως Captain Boomerang. 

Tο The Suicide Squad είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου 2021 σε κινηματογραφικές αίθουσες και HBO Max (όπου υποστηρίζεται).