Ο Russell Crowe θα εμφανιστεί στο Thor: Love and Thunder σε ρόλο-έκπληξη!

Ένας "Μονομάχος" στο σύμπαν της Marvel
29 Μαρτίου 2021 21:04
Ο Russell Crowe θα εμφανιστεί στο Thor: Love and Thunder σε ρόλο-έκπληξη!

Μετά τον Matt Damon και τον μεγάλο "θίασο" που θα δούμε στο Thor: Love and Thunder ένα ακόμη τεράστιο όνομα αναμένεται να εμφανιστεί. Το ρεπορτάζ του Deadline αποκαλύπτει πως ο βραβευμένος με Όσκαρ, Russell Crowe (A Beautiful Mind) αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στο cast της ταινίας του Taika Waititi. 

Τις προηγούμενες εβδομάδες επιβεβαιώθηκε η εμφάνιση του Matt Damon ως Fake Loki και της Melissa McCarthy στο ρόλο της Fake Hela και τώρα ο πρώην "Μονομάχος" θα συμμετέχει στο Thor 4 σε ρόλο-έκπληξη. Βέβαια, η Marvel Studios σκόπευε να κρατήσει εντελώς κρυφή την εμφάνιση του Crowe στην ταινία -όπως έκανε με τον Damon στο "Ragnarok"- αλλά οι παπαράτσι είχαν εντοπίσει τον 56χρονο ηθοποιό στο πλατό της ταινίας στην Αυστραλία μαζί με το υπόλοιπο cast και έτσι το Deadline προχώρησε στην επιβεβαίωση. Ωστόσο, αυτή είναι μια από τις πολλές εκπλήξεις που επιφυλάσσει η Marvel για τους fans του Thor στην επερχόμενη ταινία του. 

Ανάμεσα στο cast θα δούμε σαφώς τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor δηλαδή), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα, ενώ ο Chris Pratt και η Karen Gillan θα υποδυθούν τους Star-Lord και Nebula, χωρίς να αποκλείεται να εμφανιστούν και οι υπόλοιποι Guardians of the Galaxy

Ο Crowe πρωταγωνίστησε πρόσφατα στο "Unhinged" (διαβάστε τις εντυπώσεις μας πατώντας εδώ) ενώ αναμένεται να πρωταγωνιστήσει με τον Zac Efron στη νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ, Peter Farrelly, με τίτλο "The Greatest Beer Run Ever". 

Το Thor: Love and Thunder αναμένεται πλέον στις 6 Μαΐου 2022.