The Suicide Squad: Λίγοι κατάλαβαν πως αυτός στο trailer ήταν ο Sylvester Stallone

Παραλίγο θα περνούσε στα ψιλά
27 Μαρτίου 2021 19:53
The Suicide Squad: Λίγοι κατάλαβαν πως αυτός στο trailer ήταν ο Sylvester Stallone

Τα είχε όλα το πρώτο ξέφρενο trailer της νέας "Suicide Squad" του James Gunn, ο οποίος κατέστησε με εμφατικό τρόπο πως έβαλε το στιλ του και στο σύμπαν της DC, μετά από αυτό της Marvel. Σε αυτό είδαμε σχεδόν όλους τους χαρακτήρες της νέας "Task Force X" να αποκαλύπτονται, εκτός από έναν: αυτόν του Sylvester Stallone

O θρυλικός ηθοποιός των "Rocky" και "Rambo" δεν φάνηκε πουθενά στο trailer αν και ξέρουμε ότι συμμετέχει. Ο ρόλος του όμως κρυβόταν σε κοινή θέα καθώς δανείζει τη φωνή του στον "King Shark", τον αχόρταγο και λιγάκι αγαθό ανθρωπόμορφο καρχαρία της "Ομάδας Αυτοκτονίας".

Ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη του R-rated trailer της ταινίας πέρασε στα ψιλά και χρειάστηκε την επιβεβαίωση του σκηνοθέτη στο Twitter με ένα κατάλληλο poster:

Δεν είναι τυχαίο που ο Gunn επέλεξε έναν από τους πιο παράξενους χαρακτήρες στην ιστορία των DC Comics να τον ενσαρκώσει ένα τόσο μεγάλο όνομα του Χόλιγουντ. 

Άλλωστε η κίνηση αυτή θυμίζει το ότι επέλεξε τον Vin Diesel για να δανείσει τη φωνή του στον Groot, ένα ανθρωπόμορφο δέντρο που με τη σειρά του είναι από τους πιο αλλόκοτους αλλά και λατρεμένους χαρακτήρες του MCU. 

Το The Suicide Squad είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου 2021 σε κινηματογραφικές αίθουσες και HBO Max (όπου υποστηρίζεται).