Έφτασε το trailer του The Suicide Squad και τα καθάρματα της DC είναι απολαυστικά!

...Με τον πιο ακατάλληλο τρόπο
26 Μαρτίου 2021 18:12
Έφτασε το trailer του The Suicide Squad και τα καθάρματα της DC είναι απολαυστικά!

Πιστός στο ραντεβού που είχε δώσει ο James Gunn, το πρώτο επίσημο και άκρως χορταστικό trailer του The Suicide Squad δόθηκε στη δημοσιότητα και αποκαλύπτει τη νέα "Ομάδα Αυτοκτονίας" σε όλη της το βίαιο μεγαλείο. Ο σκηνοθέτης των "Guardians of the Galaxy" έχοντας στις πλάτες του τη θητεία του στη Marvel προβάλλει μια εντελώς διαφορετική αρκετά πιο φανταχτερή, πολύχρωμη αλλά και παρανοϊκή βερσιόν της Task Force X με όλα τα νέα και παλιά "καθάρματα" της DC να συνεργάζονται για μια αποστολή στο νησί του Corto Maltese. O σκοπός τους, επίσης κοινό: το μόνο που θέλουν είναι να αποφύγουν τη φυλακή και όπως θα δείτε θα κάνουν τα πάντα για να τον πετύχουν. 

Κοφτερές ατάκες, θεότρελα σκηνικά με μπόλικη βία, αφού πρόκειται για R-rated trailer, και το επικό cast του θα προσφέρουν εκτός απροόπτου την "Suicide Squad" που αξίζει στους fans, καθώς πρόκειται για reboot/sequel της προηγούμενης ταινίας του 2016 σε σκηνοθεσία David Ayer. 

Από το trailer παρελαύνουν οι Idris Elba ως Bloodsport, Michael Rooker ως Savant, John Cena ως Peace Maker, David Dastmalchian ως Polka Dot Man, Steve Agee ως King Shark, Daniela Melchior ως Ratcatcher 2, Pete Davidson ως Blackguard, Sean Gunn ως Weasel,  Nathan Fillion ως TDK, Mayling NG ως Mongal και Peter Capaldi ως Thinker. Φυσικά, την παράσταση κλέβει η Margot Robbie ως Harley Quinn, ενώ ανάμεσα στις επιστροφές από την προηγούμενη ταινία συγκαταλέγεται η Viola Davis ως Amanda Waller, ο Joel Kinnaman ως Rick Flag και ο Jai Courtney ως Captain Boomerang. 

Tο The Suicide Squad είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου 2021 σε κινηματογραφικές αίθουσες και HBO Max (όπου υποστηρίζεται).