Και η Cruella με την Emma Stone ταυτόχρονα στο Disney Plus

Καθυστερούν άλλες τέσσερις ταινίες
24 Μαρτίου 2021 10:19
Και η Cruella με την Emma Stone ταυτόχρονα στο Disney Plus

Ημέρα ανακατατάξεων στο πρόγραμμα κυκλοφοριών της Disney λόγω φυσικά του κορωνοϊού και πέραν του Black Widow και του Luca της Pixar, μια ακόμη ταινία αποκτά νέα ημερομηνία κυκλοφορίας και ταυτόχρονη διάθεση μέσω Disney Plus. Ο λόγος για το Cruella, τη live action prequel ταινία των "101 Σκυλιών της Δαλματίας" με πρωταγωνίστρια την Emma Stone, το οποίο αν και αναμένονταν να προβληθεί μόνο στις κινηματογραφικές αίθουσες τελικά θα κυκλοφορήσει και στην streaming υπηρεσία της Disney μέσα από το "Premier Access".

Ακολουθώντας, λοιπόν, τη μοίρα της "Black Widow" και της "Raya" θα διατεθεί με έξτρα χρέωση $29.99 στο Disney Plus όπου υποστηρίζεται η υπηρεσία, ταυτόχρονα με πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες για τις διεθνείς αγορές στις 28 Μαίου 2021, χωρίς εδώ να υπάρξει μετατόπιση της ημερομηνίας.

Μαζί με αυτή την ανακοίνωση, έγινε γνωστό πως καθυστερούν τέσσερις ακόμη ταινίες από τα υπόλοιπα στούντιο της Disney, που μέχρι πρότινος ανήκαν στην Fox. Ο λόγος για το Free Guy με τον Ryan Reynolds, το οποίο είχε προλάβει να τρολάρει την κατάσταση με την πανδημία και πλέον αναμένεται στις αίθουσες στις 13 Αυγούστου 2021. 

Από τις ταινίες που απομακρύνονται για την επόμενη χρονιά είναι το Death on the Nile, το sequel του "Φόνος στο Οριάν Εξπρές" με τους Kenneth Branagh, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie και Letitia Wright. Πλέον αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου του 2022.

Μια από τις ταινίες που επλήγησαν με τις περισσότερες καθυστερήσεις στην ημερομηνία τους είναι το "The King's Man". Η prequel ταινία του franchise δια χειρός Vince Vaughn και με πρωταγωνιστές τους Ralph Fiennes, Gemma Aterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Daniel Bruhl, Djimon Hounsou και Charles Dance, αναμένεται στις 22 Δεκεμβρίου 2021. 

Επίσης, το ψυχολογικό θρίλερ "Deep Water" με τους Ben Affleck και Ana de Armas καθυστερεί και αναμένεται για τις 14 Ιανουαρίου 2022.