Είχε μείνει "ταπί" ο Sebastian Stan μετά την πρώτη του εμφάνιση στο "Captain America"

"Κανείς δε ξέρει τι συμβαίνει πραγματικά"
21 Μαρτίου 2021 12:27
Είχε μείνει "ταπί" ο Sebastian Stan μετά την πρώτη του εμφάνιση στο "Captain America"

Ο Sebastian Stan μπορεί τα τελευταία χρόνια να γίνεται ένα από τα γνωστά και ανερχόμενα ονόματα μιας νέας γενιάς ηθοποιών του Χόλιγουντ, ειδικά τώρα που επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, με το Falcon and The Winter Soldier. Το ντεμπούτο του ως "Bucky Barnes" δεν ήταν όμως και το πιο ρόδινο τουλάχιστον στην προσωπική του ζωή και ο Stan σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Entertainment Tonight μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε την περίοδο εκείνη.

Γιατί το Χόλιγουντ έχει και η σκοτεινή πλευρά του που κρύβεται από τα λαμπερά φλας των φωτογράφων, με τον Stan να αποκαλύπτει πως είχε μείνει "ταπί":

Το 2011 όταν βγήκε το πρώτο Captain America, ένα μήνα μετά με πήρε τηλέφωνο ο ατζέντης μου και μου λέει πως είχα ένα μήνα διορία για να βρω τρόπο να πληρώσω το νοίκι μου. 

Επομένως, η αντίληψη είναι πάντοτε ενδιαφέρουσα σωστά; Κανείς δεν ξέρει τι σ***ά συμβαίνει πραγματικά. 

Πριν ο Stan πάρει τον ρόλο του "Winter Soldier" και αποτελέσει το σημείο καμπής στην καριέρα του μετέπεια, ήταν ένας ηθοποιός που έπαιζε β' ρόλους και guest σε ταινίες όπως τα "Black Swan" του Darren Aronofsky, το "Hot Tub Time Machine" και σειρές όπως το "Gossip Girl". Από το κάλεσμα του στο MCU και έπειτα τον είδαμε σε σοβαρότερους ρόλους σε ταινίες όπως The Martian του Ridley Scott, Logan Lucky του Steven Soderbergh, το υποψήφιο για Όσκαρ, "I, Tonya", πρόσφατα το "The Devil All The Time" στο Netflix και το "Monday" του δικού μας, Αργύρη Παπαδημητρόπουλου.