Ο “Γάτος Σπιρουνάτος” έχει νέο τίτλο και φυσικά τον Antonio Banderas!

Μάθαμε και πότε θα κάνει πρεμιέρα
19 Μαρτίου 2021 18:08
Ο “Γάτος Σπιρουνάτος” έχει νέο τίτλο και φυσικά τον Antonio Banderas!

Έχουν περάσει περίπου δέκα ολόκληρα χρόνια από την πρεμιέρα του “Puss in Boots” (Γάτος Σπιρουνάτος), του spin-off του Shrek και πλέον μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το sequel. Συγκεκριμένα, η Universal Pictures ανακοίνωσε τον τίτλο της ταινίας, στην οποία φυσικά και θα πρωταγωνιστεί ξανά ο Antonio Banderas, ενώ εδώ ο Joel Crawford ανέλαβε τη σκηνοθεσία με τους Chris Miller και Christopher Meledandri να γράφουν το σενάριο.

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, η Universal, η 2η ταινία θα ονομάζεται “Puss In Boots: The Last Wish” και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου 2022. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ήταν και παλιότερα να δούμε τη συνέχεια της αρχικής ταινίας, αλλά για κάποιους λόγους είχε ακυρωθεί. Το “The Last Wish” είχε αποκαλυφθεί αρχικά το 2019 από τον σκηνοθέτη του “Spiderverse”, Bob Persichetti, αλλά πλέον το project το έχει αναλάβει ο Crawford.

Στο sequel θα δούμε τον Γάτο να έχει χάσει οκτώ από τις εννέα ζωές του και να αρχίζει μια νέα περιπέτεια για να βρει τη μυθική “τελευταία επιθυμία”, ώστε να πάρει ξανά πίσω τις ζωές του.

Τέλος, το 2016 είχαμε μάθει ότι η Dreamworks ετοίμαζε επίσης ένα νέο φιλμ για το Shrek, αλλά έκτοτε δεν είχαν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες.