O Ryan Reynolds τώρα είδε για πρώτη φορά το Green Lantern και το σχολίαζε ζωντανά!

"Δεν είναι και τραγωδία"
19 Μαρτίου 2021 09:14
O Ryan Reynolds τώρα είδε για πρώτη φορά το Green Lantern και το σχολίαζε ζωντανά!

Ανήμερα της πρεμιέρας του "Snyder Cut" του Justice League, ο Ryan Reynolds ανακοίνωσε πως θα δει για πρώτη φορά στη ζωή του το Green Lantern. Ναι, εκείνο το φιλμ του 2011 που υποτίθεται ότι θα ήταν όνειρο για κάθε DC fan αλλά κατέληξε εφιάλτης. Εκείνη η ταινία που θεωρείται μια από τις χειρότερες όλων των εποχών, με κάκιστα και αχρείαστα CGI παντού -θυμηθείτε απλώς τη στολή του Reynolds- και κόστισε πάνω από $200 εκατομμύρια.

Κι όμως ο πρωταγωνιστής της δεν την είχε δει ποτέ, ενώ κατέληξε να αυτοσαρκάζεται και ως Deadpool για τον ρόλο του στο σύμπαν της DC, βάζοντας τον Deadpool να πυροβολήσει εξ'επαφής έναν Reynolds που ένιωθε κατενθουσιασμένος που ολοκλήρωσε το σενάριο του "Green Lantern". 

Ο Reynolds σχολίασε ζωντανά, λοιπόν, την εμπειρία του σαν θεατής και τελικά αντιλήφθηκε πως κακώς φοβόταν να τη παρακολουθήσει τόσο καιρό, υποσχόμενος μάλιστα να μην αργήσει μια δεκαετία για να δει μια δική του ταινία. Ακολουθεί ο επικός σχολιασμός του μέσα από το Twitter, όπου δεν έχασε την ευκαιρία να διαφημίσει και τη δικιά του μάρκα gin:

 "Έχω διαβάσει τα σημεία του σεναρίου που ήταν για μένα μόνο, οπότε είμαι ενθουσιασμένος να το δω" ανήρτησε λίγο πριν ξεκινήσει:

Τρόλαρε το γεγονός πως στην ταινία του 2011 συμπρωταγωνίστησε με την μέλλουσα σύζυγό του, Blake Lively:

Σε αυτό το σημείο αρκετοί fans καρδιοχτύπησαν γιατί είδανε τον Reynolds να φλεξάρει το δαχτυλίδι, το οποίο κράτησε από τα props του Green Lantern -δεν φορούσε και κάτι άλλο πραγματικό πάνω του άλλωστε

 Ήρθε και η ώρα που τρόλαρε τα εφέ του: 

Έκλεισε τον σχολιασμό του λέγοντας πως "Το Green Lantern δεν είχε τίποτα να φοβηθεί. Εκατοντάδες άνθρωποι σε συνεργεία και τα μέλη του cast έκαναν μια φοβερή δουλειά και ενώ δεν είναι τέλεια, δεν είναι και καμιά τραγωδία. Ευτυχισμένη St. Patrick's Day και καλή επιτυχία στο Snyder Cut στο HBO Max."