Godzilla vs Kong: Μάχη και στο soundtrack - Ακούστε δύο "αντίθετα" κομμάτια

Την επιμέλεια ανέλαβε ο "Junkie XL" πλέον γνωστός ως Tom Holkenborg
18 Μαρτίου 2021 22:43
Godzilla vs Kong: Μάχη και στο soundtrack - Ακούστε δύο "αντίθετα" κομμάτια

Το hype για την τιτανομαχία μεταξύ Godzilla και King Kong έχει βαρέσει κόκκινο σε όσους περιμένουν αγωνιωδώς τα δύο τέρατα να συγκρουστούν. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στο soundtrack της ταινίας το οποίο επιμελείται ο "Junkie XL" που πλέον κυκλοφορεί με το πραγματικό του όνομα, Tom Holkenborg. Δύο δείγματα από το soundtrack του Godzilla vs. Kong δόθηκαν στη δημοσιότητα, τα οποία το καθένα έχουν το ύφος που ταιριάζει στις σκηνές του Godzilla και του Kong αντίστοιχα. 

 Ακούστε το Pensacola, Florida (Godzilla Theme):

Και το "Skull Island" (Kong Theme)

Επίσης δόθηκε στη δημοσιότητα και μια νέα αφίσα η οποία ακολουθεί παρακάτω:

Ο Junkie XL είναι από τα πιο γνωστά ονόματα στη μουσική βιομηχανία των soundtracks έχοντας χαρίσει τους ρυθμούς του σε ταινίες όπως "Superman: Dawn of Justice", Man of Steel, Mad Max: Fury Road, It Follows, καθώς και στο "Zack Snyder's Justice League" καθώς ήταν ο αρχικός συνθέτης του φιλμ. Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια!

Πρωταγωνιστούν οι: Alexander Skarsgård (“Big Little Lies,” “The Little Drummer Girl”), Millie Bobby Brown (“Stranger Things”), Rebecca Hall (“Christine,” “Professor Marston and the Wonder Women”), Brian Tyree Henry (“Joker,” “Spider-Man: Into the Spider-Verse”), Shun Oguri (“Weathering with You”), Eiza González (“Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”), Julian Dennison (“Deadpool 2”), with Kyle Chandler (“Godzilla: King of the Monsters”) και Demián Bichir (“The Nun,” “The Hateful Eight”).

Το Godzilla vs. Kong θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στους κινηματογράφους και το HBO Max (ΗΠΑ) στις 31 Μαρτίου 2021.